Toi&moi feat. Demy, Vol.2: H Demy αποθεώνει τη νέα hot συλλογή!

Toi&moi feat. Demy, Vol.2: H Demy αποθεώνει τη νέα hot συλλογή!

Grunge ή sophisticated, wild ή feminine, η Demy, ως ambassador της Toi&moi, είναι το απόλυτο fashion icon της νέας γενιάς!

H αγαπημένη σε όλες μας εταιρεία, η Toi&moi επέλεξε και πάλι την Demy, την πιο πετυχημένη και πλέον αγαπητή pop star ως ambassador της χειμερινής συλλογής της! Πιο ώριμη από ποτέ, η Demy πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Κώστα Αυγούλη φορώντας τα πιο αγαπημένα της outfits από την φετινή συλλογή της Toi&moi. Ασύμμετρες μακριές φούστες και T-shirts με ιδιαίτερα τυπώματα, μακριά φορέματα, δερμάτινα τζάκετ, γούνες, και tartan look, είναι μερικές από τις τάσεις που λάτρεψε φέτος η Demy και τις αποτύπωσε μέσα από την σίγουρη πλέον σκηνική της παρουσία μπροστά στην κάμερα.

Η Demy, σε συνεργασία με την Panik records, αποτελεί για την Toi&moi το πρόσωπο που συνδυάζει το trend με την κομψότητα, ένα τόσο μαγικό και σπάνιο ταίριασμα. Πέραν της συνεργασίας της Toi&moi με την Demy, το φετινό lookbook έχει και μία έντονη «σχολική» διάθεση αφού ένα μέρος της φωτογράφισης πραγματοποιήθηκε στην Εράσμειο Ελληνογερμανική σχολή απογειώνοντας κυριολεκτικά την casual διάθεση του brand. Η πιο elegant δε πινελιά δόθηκε στο studio μέσα από καταπληκτικά outfits που απευθύνονται σε όλες τις fashionistas και όχι μόνο...

Η Toi&moi, συνεχίζοντας τη συνεργασίας της με την Demy, λανσάρει και επίσημα την φθινοπωρινή της συλλογή μέσα από ένα δυνατό πρόγραμμα outdoor σε στάσεις λεωφορείου των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Η συνέχεια θα είναι εξ ίσου συναρπαστική με μία συνεργασία-έκπληξη μέσα στην καρδιά του χειμώνα...Coming soon!