Το Factory Outlet συμμετείχε στο Greece Race for the Cure!

Το Factory Outlet συμμετείχε στο Greece Race for the Cure!

Στηρίζοντας τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το Factory Outlet έλαβε μέρος με μία ομάδα 129 εργαζομένων, στον Αγώνα Greece Race for the Cure, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το Race for the Cure αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης απέναντι σε αυτή τη μορφή αρκίνου και διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G.Komen for the Cure. Στην Ελλάδα ο αγώνας διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή φορά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".

Η ομάδα του Factory Outlet κατάφερε ανάμεσα στους 15.000 συμμετέχοντες στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο των 5 χλμ και 2 χλμ αντίστοιχα, να τερματίσει στην 9η θέση με χρόνο 00:20:22 και στην 15η θέση με χρόνο 00:21:29, που όμως αντιστοιχεί στην 1η και 3η θέση όσον αφορά στις συμμετοχές εταιριών! Παράλληλα το Factory Outlet πέτυχε την 8η θέση όσον αφορά στον αριθμό συμμετεχόντων, ανάμεσα σε 71 εταιρείες!

Όλα αυτά συμβάλλοντας ενεργά στον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου "Άλμα Ζωής", στηρίζοντας τις γυναίκες με καρκίνο μαστού. Σίγουρα, μία προσπάθεια προς μίμηση.

Διαβάστε ακόμη:

Ψηλοτάκουνα αξίας 83 χιλιάδων ευρώ

Αλλαγές στον Roberto Cavalli