GrandOptical: Eδώ θα βρείτε τα πιο trendy γυαλιά ηλίου και οράσεως στις πιο χαμηλές τιμές

GrandOptical: Eδώ θα βρείτε τα πιο trendy γυαλιά ηλίου και οράσεως στις πιο χαμηλές τιμές

GrandOptical: το τέλος των ακριβών γυαλιών

Όλες οι σωστές fashionista έχουν αδυναμία στα γυαλιά ηλίου. Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Όσες από εμάς έχουν βέβαια και μυωπία, ανυπομονούν κάθε σεζόν να αλλάξουν το σκελετό τους με έναν trendy ολοκαίνουργιο! Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα καταστήματα που σκέφτονται την... τσέπη μας και δεν είναι άλλα από τα GrandOptical.

Στα GrandOptical θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή σκελετών οράσεως, φακών επαφής, υγρών συντήρησης φακών επαφής και αξεσουάρ, που δημιουργούνται και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της εταιρείας. Πρωτότυπα σχέδια καταξιωμένων σχεδιαστών, σε κορυφαία ποιότητα και σε τιμές που θα σας αφήσουν άφωνους.

Σε κάθε κατάστημα GrandOptical, εξειδικευμένοι και κατάλληλα καταρτισμένοι υπάλληλοι θα σας υποδεχθούν και εξυπηρετήσουν, σχεδιάζοντας την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα όρασής σας στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς. Θα πλοηγηθείτε μέσα στα καταστήματά μας σύμφωνα με το Simple Sales Process, μιας απλής, πρωτοποριακής και μοναδικής σε παγκόσμιο επίπεδο διαδικασίας εξυπηρέτησης και εξατομικευμένης συμβουλευτικής για την επίλυση των προβλημάτων όρασης, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάθε δυνατή λύση για το πρόβλημα της όρασής σας, ενώ παράλληλα θα περιηγηθείτε σε ένα περιβάλλον όπου όλα είναι ξεκάθαρα, απλά και χωρίς δυσνόητες ιατρικές ορολογίες.

Στα Grand Optical θα τα βρείτε όλα. Τέλεια εξυπηρέτηση, φιλικό προσωπικό, εγγύηση ποιότητας, πολύ χαμηλές τιμές, εκπληκτικά σχέδια! Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά και αγοράστε τώρα τρία (!) γυαλιά οράσεως στην τιμή του ενός (3 for 1)
To τέλος των ακριβών γυαλιών είναι στα καταστήματα GRANDOPTICAL!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.grandoptical.gr και κάντε Like στο Facebook www.facebook.com/GrandOpticalGreece