To fashion show του Δημήτρη Πέτρου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών: Ποιοι διάσημοι παρευρέθησαν; (φωτός)

To fashion show του Δημήτρη Πέτρου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών: Ποιοι διάσημοι παρευρέθησαν; (φωτός)

«Heart Has No Gender» το όνομα της συλλογής του Δημήτρη Πέτρου

Ο Δημήτρης Πέτρου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές. Το fashion show του και η νέα του συλλογή με όνομα «Heart Has No Gender» για το φθινόπωρο- χειμώνα 2013 – 2014 μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το roof garden του εστιατορίου HYTRA στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών κατακλίσθηκε από επώνυμους και μη, οι οποίοι θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Ποιους διάσημους όμως είδαμε; Το μάτι μας πήρε τους εξής: Βίκυ Καγιά, Έλλη Κοκκίνου, Νίκο Βέρτη, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Αποστολία Ζώη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σίσσυ Φειδά και πολλούς άλλους. Πάμε όμως να δούμε τι προτείνει ο Πέτρου:

Στη συλλογή «Heart Has No Gender» του σχεδιαστή για τον φετινό χειμώνα κυριάρχησε έντονα το ανδρόγυνο ύφος. Κορίτσια κι αγόρια κατέκλυσαν την πρωτοποριακή πασαρέλα του show φορώντας μεταξωτή οργάντζα, γαλλική δαντέλα, δέρμα, μάλλινα μπουκλε αλλά και καπιτονέ υφάσματα. Άπλετος ρομαντισμός, συναίσθημα αλλά και μια σχεδόν στρατιωτική αυστηρότητα σε αποχρώσεις του μαύρου, του χακί, του μπορντό αλλά και παστέλ ροζ και γαλάζιο. Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σαράντου, με προιόντα της Moroccanoil, η Essie ανέλαβε τα νύχια τους, ενώ το Demak'Up το ντεμακιγιάζ τους στο τέλος της βραδιάς.

Τους υποστηρικτές της βραδιάς συμπλήρωσε και η Health Aid. Το νέο smartphone G2 της LG, στα χέρια του Γαβριήλ Νικολαϊδη, τρύπωσε στα παρασκήνια και αξιοποιώντας τη μοναδική κάμερα και τις καινοτόμες λειτουργίες της συσκευής αποτύπωσε τις στιγμές λίγο πριν την έναρξη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αυτά τα βίντεο μέσα από τις δυο πρωτοποριακές premium τηλεοράσεις – έργα υψηλής τεχνολογίας της LG- , την πρώτη στον κόσμο LG Curved Oled 55' ιντσών & την LG Ultra HD 65 ιντσών, οι οποίες πρόβαλαν και την εντυπωσιακή επίδειξη μέσω livestreaming.

Η 13ΜP OIS κάμερα του νέου LG G2 χρησιμοποιήθηκε και για τη λήψη φωτογραφιών μέσω του Photobooth που είχε στηθεί στο χώρο, ενώ οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν άμεσα τις εκτυπωμένες φωτογραφίες τους και να τις μοιραστούν μέσω social media.

Το roof garden της HYTRA γέμισε από τους φίλους του Δημήτρη Πέτρου οι οποίοι έσπευσαν να τον τιμήσουν αλλά και να τον συγχαρούν για τις υπέροχες δημιουργίες του και να διασκεδάσουν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε μετά την επίδειξη απολαμβάνοντας μοναδικά Martini Royale cocktails.

Σε ένα χώρο με θέα την Ακρόπολη οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του Häagen–Dazs, Crème Brule και Chocolat Fondant που παρασκευάζονταν εκείνη την ώρα. Ο Δημήτρης Πέτρου συγκέντρωσε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις δημιουργίες του αλλά και με το πάρτι που είχε επιφυλάξει για τους καλεσμένους του. Toυ αξίζουν συγχαρητήρια.

Δείτε φωτογραφίες από το event στην παραπάνω gallery!