«La Parisienne»: το περιοδικό Antidote εξυμνεί τον μύθο της Παριζιάνας

«La Parisienne»: το περιοδικό Antidote εξυμνεί τον μύθο της Παριζιάνας

Με 8 εξώφυλλα το περιοδικό Antidote στο τελευταίο του τεύχος εξερευνεί το αιώνιο σύμβολο κάθε γυναίκας, την Παριζιάνα.

Η επιτομή του στυλ. Η μούσα της παγκόσμιας σκηνής της μόδας. Η αιώνια αντίπαλος της γυναίκας σε όλον τον κόσμο. Η Παριζιάνα.

Η Παριζιάνα, αυτό το σύμβολο θηλυκότητας, sex appeal, χειραφέτησης, ανεξαρτησίας, δεν έπαψε ποτέ να εμπνέει, δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, το όνειρο των θηλυκών που λατρεύουν τον κλασικισμό με ένα twist νεοτερισμού. Το περιοδικό Antidote, λοιπόν, με το νέο του τεύχος προσπάθησε να συλλάβει την ουσία της, να τονίσει τα περιγράμματα του μύθου της που εξακολουθεί να παραμένει ζωντανός μέχρι και σήμερα. Για το λόγο αυτό στο φακό του ταλαντούχου Victor Demarchelier πόζαραν οι Constance Jablonski, Karlie Kloss, Malgosia Bela, Kasia Struss, Nadja Bender, Karlina Caune, Liu Wen και Marie Piovesan φορώντας top fashion δημιουργίες υπό τις στυλιστικές οδηγίες του Yann Weber.

Το αποτέλεσμα είναι οκτώ αψεγάδιαστα εξώφυλλα εμπνευσμένα από το Παρίσι, την μόδα και τον τρόπο ζωής του, που αν και δεν αγγίζουν το μεγαλείο του τεύχους του περασμένου χειμώνα «The Αnimal issue» (έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά), εντυπωσιάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Mariacarla Boscono: η παγωμένη βασίλισσα της κινεζικής Vogue

Η Ελλάδα φόντο σε editorial γερμανικού περιοδικού