O Christian Louboutin επαναπροσδιορίζει τον όρο nude

O Christian Louboutin επαναπροσδιορίζει τον όρο nude

Με τη νέα του συλλογή παπουτσιών «Les Nudes» ο master των παπουτσιών Christian Louboutin υπόσχεται να κολακεύσει τα γυναικεία πόδια ακόμη περισσότερο.

 

Ο όρος nude έχει πολλές φορές παρερμηνευτεί στη μόδα με τις αποχρώσεις του να μην ακριβώς συγκεκριμένες. Ο Christian Louboutin, ο μάγος των παπουτσιών με τον κόκκινο πάτο, αποφάσισε να τον εξερευνήσει ακόμη περισσότερο και να τον ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο.

Πριν λίγο καιρό λάνσαρε τη νέα του συλλογή «Les Nudes», μια σειρά παπουτσιών σε 5 nude αποχρώσεις από «fair blush» μέχρι «rich chesnut» που υπόσχονται να ταιριάξουν απόλυτα με τις διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος κάθε γυναίκας.

Βλέπετε αυτή η συλλογή αποσκοπεί στο να «μακραίνει» τα γυναικεία πόδια, όπως επιτυχημένα έκαναν οι L.K. Bennett nude γόβες στα πόδια της Kate Middleton, να μην τραβούν την προσοχή, αλλά στην ουσία να χάνονται οπτικά δίνοντας απλά έξτρα πόντους στις κατόχους τους. Ήδη πωλούνται στην Christian Louboutin boutique στο Mount Street του Λονδίνου, ενώ σύντομα θα πωλούνται και online.

Διαβάστε επίσης:

«La Parisienne»: το περιοδικό Antidote εξυμνεί τον μύθο της Παριζιάνας

Mariacarla Boscono: η παγωμένη βασίλισσα της κινεζικής Vogue