Τα Χριστούγεννα για την Prada ξεκινούν

Τα Χριστούγεννα για την Prada ξεκινούν

Στις αρχές Νοεμβρίου ο οίκος Prada σε συνεργασία με το παρισινό πολυκατάστημα Printemps ξεκινά να γιορτάζει τα Χριστούγεννα.

 

Λίγο μετά τη συνεργασία της Prada με τον Damien Hirst στο reopening του διάσημου Pharmacy από restaurant σε juicy bar στην έρημο του Κατάρ ήρθε η ώρα για τον ιταλικό οίκο να γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Φέτος ένωσε τις δυνάμεις του με το παρισινό πολυκατάστημα Printemps και αποφάσισε να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα με τον πιο παραδοσιακό τρόπο ξεκινώντας από τις αρχές Νοεμβρίου. Οι προσόψεις του Printemps θα παρουσιάσουν όλη την μαγεία της παραμονής των Χριστουγέννων: τάρανδοι ανάμεσα σε νιφάδες χιονιού και αστέρια θα σέρνουν το δεκαέξι μέτρων έλκηθρο του Αϊ Βασίλη στο ταξίδι του κατά μήκος της εμβληματικής πρόσοψης. Έντεκα βιτρίνες θα μεταμορφωθούν για την περίσταση και δύο από τα φημισμένα Prada σύμβολα (το καρό και το αρκουδάκι) θα μεταμορφωθούν και θα επανερμηνευτούν με έναν σουρεαλιστικό τρόπο σε αυτές σε ένα σκηνικό, όπου το iconic saffiano Prada δέρμα θα κυριαρχεί..

Από την άλλη στην καρδιά του πολυκαταστήματος το αίθριο θα μεταμορφωθεί για την περίσταση στην ιστορική Prada boutique του Μιλάνου με υποδοχές και προθήκες για δημιουργίες σχεδιασμένες ειδικά για εκεί, ενώ ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ύφους παραδοσιακής ιταλικής αρχιτεκτονικής θα καλύψει τους τοίχους. Τέλος, πέρα από ειδικά σχεδιασμένες ready-to-wear δημιουργίες, τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια με αποκλειστικά print και χρώματα, στην Prada αυτή boutique θα πωλούνται και ημερολόγια, φουλάρια, κεριά και αρώματα.

Διαβάστε επίσης:

Nicole Kidman: εκθαμβωτική φορώντας Prada

Prada: ένα πρωτότυπο casting