Cara Delevingne: δερματικά προβλήματα και νέα τατουάζ

Cara Delevingne: δερματικά προβλήματα και νέα τατουάζ

Το μοντέλο από τη Βρετανία συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ψωρίαση στο δέρμα της, ενώ ταυτόχρονα θέλει να γεμίσει το κορμί της τατουάζ.

 

Η Cara Delevingne, το model-of-the-moment από τη Βρετανία, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Βραζιλία, όπου φωτογραφήθηκε για editorials περιοδικών και παρευρέθηκε στο amfAR gala στο Rio de Janeiro.

Φυσικά μοιράστηκε όλες της τις δραστηριότητες με τους fans της στα social media. Ανάμεσα σε όσα «ανέβασε» ήταν και μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια μιας φωτογράφησης, όπου τα εξανθήματα της ψωρίασης στα πόδια της ήταν πολύ έντονα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που της έκαναν κριτική στο twitter και εκείνη δεν δίστασε να τους απαντήσει «Απλά το επαναλαμβάνω. Έχω ψωρίαση και αφήνει σημάδια και θα την έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μπορώ να χειριστώ τα αρνητικά σχόλια, όμως, να θυμάστε πως κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδεχτείτε τη μοναδικότητά σας. Αυτή σας κάνει αυτό που είστε».

Στο Rio, όμως, πέρα από τα gala και τις φωτογραφήσεις η Cara θέλησε να «χτυπήσει» και μερικά νέα τατουάζ. Παρά τις εντάσεις του πρακτορείου της, αλλά και οίκων όπως οι Chanel και Burberry για τη μανία της Cara με τα τατουάζ, εκείνη έκανε άλλα δύο στο κορμί της. Πρόκειται για το τυχερό της νούμερο «12» που «χτύπησε» με λατινικούς χαρακτήρες δεξιά του στήθους της και τον «Σταυρό του Νότου», ένα σχέδιο αποτελούμενο από πέντε αστέρια γύρω από το δεξί της αυτί. Με τον καλλιτέχνη που της κάνει τα τατουάζ να δηλώνει πως η Cara θέλει να γεμίσει το κορμί της σχέδια, η ανησυχία του πρακτορείου της μεγαλώνει όλο και περισσότερο για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση στην καριέρα της ως μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

H Cara Delevingne «χτυπάει» τατουάζ σε θαυμάστρια

Cara Delevingne: κυνηγητό από τους fans στο fashion week (video)