Miranda Kerr: η μεγάλη απουσία του φετινού Victoria's Secret fashion show

Miranda Kerr: η μεγάλη απουσία του φετινού Victoria's Secret fashion show

Το μοντέλο από την Αυστραλία Miranda Kerr επιβεβαίωσε πως δεν θα περπατήσει στο φετινό Victoria's Secret fashion show.

Πριν μερικούς μήνες είχε επιβεβαιωθεί πως η Miranda Kerr δεν θα ήταν πλέον ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret και πως είχε μια και καλή κρεμάσει τα φτερά της για να έχει περισσότερο χρόνο διαθέσιμο με τον άντρα της Orland Bloom και τον γιο της Flynn.

Τότε τα δημοσιεύματα βέβαια έλεγαν πως θα την βλέπαμε να περπατά στο fashion show της διάσημης εταιρία εσωρούχων, όμως, τελικά όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Miranda σε fashion site δεν θα τα καταφέρει να περπατήσει στην πασαρέλα εσωρούχων. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Μου ζήτησαν να περπατήσω στο show και πραγματικά το ήθελα, αλλά θα πρέπει να βρίσκομαι στην Ασία εκείνη την εβδομάδα. Έχω ένα άλλο συμβόλαιο και υποχρεώσεις την ίδια περίοδο. Δεν μπορώ να είμαι σε δύο μέρη την ίδια στιγμή».

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το supermodel από την Αυστραλία δεν θα περπατήσει με εσώρουχα και φτερά αγγέλου στο διάσημο show από το 2007 (αν εξαιρέσουμε μόνο το 2010 που ήταν έγκυος). Και ενώ οι προετοιμασίες για το μεγάλο fashion event βρίσκονται στην τελική ευθεία, φήμες θέλουν την Miranda Kerr να επιθυμεί να μεταπηδήσει στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και να συνομιλεί με ατζέντες και εταιρίες παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Cara Delevingne: δερματικά προβλήματα και νέα τατουάζ

Κate Moss: στα συμβόλαιά της ζητά διάλειμμα για τσιγάρο