Πού θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά την 1η Νοεμβρίου;

Γωγώ Φούντα
Πού θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά την 1η Νοεμβρίου;

Το διάσημο μοντέλο για ακόμη μία φορά μοιράζεται την αγάπη και τις γνώσεις της για την μόδα με όλες εμάς!

Ένας μήνας με τη γυναίκα σε πρώτο πλάνο ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό fashion show στο Golden Hall στο πλαίσιο της ενέργειας We Love Women, την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου στις 18:30.

Ένα catwalk, 29 μοντέλα και η Βίκυ Καγιά υποδέχονται όλους εσάς που επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και τα must trends του φετινού χειμώνα.

Τα outfits των μοντέλων παρουσιάζουν τις τάσεις του χειμώνα 2013/2014 που θα ντύσουν τη γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την επιμέλεια του Fashion Workshop by Vicky Kaya και παρουσία της Βίκυς Καγιά. Το κοσμοπολίτικο look από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Παρισιού και του Μιλάνου βρίσκεται στο Golden Hall για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές γυναίκες. Οι σύγχρονες γυναίκες που γνωρίζουν τα μυστικά του street style είναι εκείνες που εμπνέουν τους μεγαλύτερους fashion designers, μας εκμυστηρεύονται οι ίδιοι. Γι αυτό και το fashion show αυτό απευθύνεται στις γυναίκες με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, θετική ενέργεια και πάθος για τη ζωή που καλούνται να ανταποκριθούν σε διαφορετικούς ρόλους καθημερινά.

Η γυναίκα μπαίνει για ακόμα μία φορά στην 1η σειρά και απολαμβάνει τις μοναδικές υπηρεσίες που το αγαπημένο της εμπορικό κέντρο έχει ετοιμάσει. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει και η ευαισθησία και η βοήθεια των ανθρώπων που μας έχουν πραγματικά ανάγκη γι αυτό και το Golden Hall καλεί τους επισκέπτες του να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ιδρύματος «Αμυμώνη» και να επισκεφτούν το Kiosk του και να επιλέξουν ανάμεσα στα πανέμορφα είδη διακόσμησης και αξεσουάρ ενισχύοντας έτσι και την προσπάθειά του.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, να γιορτάσουμε μαζί αυτόν τον μήνα με ένα exclusive fashion show και με τα μικρά μυστικά των γυναικών που συμπληρώνουν τις αξέχαστες καθημερινές στιγμές τους: μόδα, στυλ, ομορφιά, υγεία, ευεξία.

We Love Women...και το αποδεικνύουμε στους φίλους της μόδας και του Golden Hall.

Golden Hall! First of all!