Το Queen.gr αναφέρει: The Fashion Room Service- Athens Downtown XL Edition

Το Queen.gr αναφέρει: The Fashion Room Service- Athens Downtown XL Edition

Το OZON RAW διοργάνωσε την πιο μεγάλη εκδήλωση προώθησης νέων Ελλήνων σχεδιαστών

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου "Fresh", εχθές μεταμορφώθηκαν για τις ανάγκες της καθιερωμένης πια εκδήλωσης σε showroom 32 σχεδιαστών και brands. Η βραδιά έκλεισε δυναμικά με ένα μεγάλο Absolut πάρτι και το πιο fashion aware κοινό της πόλης.

Για μία ακόμη φορά το περιοδικό OZON Raw πραγματοποίησε το "The Fashion Room Service" στο κέντρο της Αθήνας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή που είχε ποτέ στο Fresh Hotel. H εκδήλωση παρουσιάστηκε στην extra large εκδοχή της· γιατί το μέγεθος μετράει- όπως ήταν και το σλόγκαν της καμπάνιας. Η συμμετοχή των σχεδιαστών και των brands ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας την ευκαιρία σε κοινό, στιλίστες, φωτογράφους, fashion editors, bloggers και buyers να δουν από κοντά και να αγοράσουν ακόμη ιδιαίτερα κομμάτια από urban brands και δημιουργικούς σχεδιαστές ρούχων και αξεσουάρ. Οι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν με τον δικό τους τρόπο τα δωμάτια του έβδομου και όγδοου ορόφου σε προσωπικά τους showroom για ένα απόγευμα.

*Συμμετείχαν οι:

ΕΝΟΕΜΕ, 3RD FLOOR, DE.BOUR, IPPOLITO, DISPLEXIA, MAGOOSH, DEEP SHALLOW EXPOSITION, RIPPED COTTON, PAUL SARZ, WeSC, ELISAVET KAPOGIANNI DESIGN STUDIO, SOMF, ROYAL RAG, V.SOCIETY, ARCHITECTURAL FASHION BY NEFELIA, FREDDY, ΠΡΙΓΚΙΠΩ, BIJOUX BIZARRES, MOST CHIC, PUMA, ARIADNI KYRPI, NEW CULT, THREE LEGS AND A MODEL, GEORGINA SKALIDI, BELLE VILLE, SONY, REDO, OURANIA KAY, DERMACEUTICALS, KONSTANTINA KONSTANTINIDI, TheKNL's.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο DJ set πάρτι από την Absolut Vodka στο Air Lounge Bar του ξενοδοχείου.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery και απολαύστε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης.

The Fashion Room Service XL edition from OZON magazine on Vimeo.