Τι έκανε η Kate Moss και στεναχώρησε (πολύ όμως) τη Victoria Beckham;

Τι έκανε η Kate Moss και στεναχώρησε (πολύ όμως) τη Victoria Beckham;

Γιατί το να σου παίρνουν τη δουλειά μέσα απ᾽τα χέρια δεν είναι και λίγο...

Αν οι φήμες που κυκλοφόρησαν μέσω του περιοδικού Heat είναι αληθείς, η Victoria Beckham έχει στεναχωρηθεί πολύ αφού έχασε, μέσα από τα χέρια της, τον ρόλο της fashion editor της βρετανικής Vogue από την Kate Moss. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βίβλος της μόδας έκανε την πρόταση και στην superstar σχεδιάστρια, λίγους μήνες πριν ενώ, εντέλει, προτίμησε το 39χρονο supermodel. Πηγές αναφέρουν ότι η Beckham ήθελε πολύ να εργαστεί για το περιοδικό.

«Ήταν πάντα όνειρο της Victoria να δουλέψει για ένα fashion περιοδικό, και, όταν προέκυψε η θέση, και την προσέγγισαν για να το συζητήσουν ήταν κατενθουσιασμένη με την προοπτική», δήλωσε fashion insider στο Heat και συμπλήρωσε: «Η Victoria είχε πάντα καλές σχέσεις με την Alexandra (Schulman, την διευθύντρια του περιοδικού) και είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για να συνεργαστούν πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού γεύματος στο Λονδίνο».

Όπως αναφέρει η πηγή η Beckham γνώριζε ότι οι υπεύθυνοι του περιοδικού δεν είχαν καταλήξει στην celebrity που θα αναλάμβανε τον ρόλο fashion editor, αλλά ήταν σίγουρη ότι θα έπαιρνε την θέση. «Ήξερε ότι τίποτα δεν ήταν αποφασισμένο και ότι υπήρχαν και άλλες υποψήφιες, αλλά δεν είχε ιδέα ότι μεταξύ αυτών ήταν και η Kate Moss. Ήταν σίγουρη ότι η δουλειά θα ήταν δική της. Δεν είπε σε κανέναν για την θέση εκτός από κάποιους στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς της».

Διαβάστε ακόμα:
Συμβαίνει τώρα: Η Kate Moss αναλαμβάνει ρόλο fashion editor!
Όταν «λύγισε» η Victoria Beckham
Victoria Beckham: πόσα έσοδα είχε το 2012 ως σχεδιάστρια;