Πού πωλούνται οι απομιμήσεις UGG και πώς θα τις αποφύγουμε;

Πού πωλούνται οι απομιμήσεις UGG και πώς θα τις αποφύγουμε;

Μάθετε ποια είναι τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της UGG στην Ελλάδα.

Οι απομιμήσεις έχουν πρωτίστως ως στόχο την παραπλάνηση του καταναλωτή, ώστε να μη μπορεί να διαχωρίσει τα παράνομα προϊόντα από τα αυθεντικά. Η αγορά απομιμήσεων έχει σοβαρό αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία, ενισχύοντας την ανεργία και υπονομεύοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας το χρόνο.

Οι παραγωγοί των απομιμήσεων δεν πληρώνουν φόρους, πολλές φορές ούτε τους ίδιους τους εργαζομένους τους, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από τη μη απόδοση των φόρων ποιος επιβαρύνεται; Εμείς. Τα εργοστάσια απομιμήσεων επίσης, δεν υπόκεινται στους ίδιους ελέγχους ποιότητας, ενώ δεν ενδιαφέρονται τις περισσότερες φορές για την προστασία του περιβάλλοντος μιας και κανείς δεν γνωρίζει την ποιότητα των πρώτων υλών με τις οποίες κατασκευάζονται τα προϊόντα- απομιμήσεις.

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος προώθησης απομιμήσεων είναι φυσικά το διαδίκτυο, όπου δεν υπάρχει φυσική επαφή με το προϊόν και μια φωτογραφία με αναγραφόμενα δήθεν χαρακτηριστικά, μπορεί να πείσει τον υποψήφιο πελάτη για τη γνησιότητα του αντικειμένου. Στους ιστότοπους με απομιμήσεις θα δείτε τις φράσεις: «φθηνές UGG», «UGG σε τιμές ευκαιρίας» και «αγοράστε UGG με έκπτωση». Οι εν λόγω ιστοσελίδες συχνά περιέχουν την λέξη UGG ακόμη και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, όμως δεν πρόκειται για τίποτε άλλο, παρά παράνομα sites. Οι μόνοι εξουσιοδοτημένοι online προμηθευτές της UGG® Australia στην Ελλάδα είναι οι παρακάτω:

www.nak.gr

www.duomo.gr

www.chopine.gr

www.buldoza.gr

www.z-mall.gr

www.koolfly.com

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε υπαίθριες αγορές ή και πλανόδιους πωλητές θα εντοπίσετε προϊόντα- απομιμήσεις της μάρκας UGG®. Ενδεχομένως να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε πολύ πιστά αντίγραφα από τα αυθεντικά προϊόντα της UGG® Australia στην Ελλάδα. Καλό είναι να ξέρετε πως τα αυθεντικά προϊόντα, μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της UGG Australia, σε φυσικά καταστήματα τα οποία πρέπει να φέρουν το ακόλουθο αυτοκόλλητο.

Untitled

Τα φυσικά καταστήματα στα οποία μπορείτε να βρείτε τα αυθεντικά προϊόντα της UGG® Australia μπορείτε να τα βρείτε εδώ,θέτοντας ως επιλογή χώρας την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο

Πώς ξεχωρίζουμε τις αυθεντικές UGG από τις απομιμήσεις;