Imisi bracelets: Τα πιο stylish βραχιόλια με ιστορία

Imisi bracelets: Τα πιο stylish βραχιόλια με ιστορία

Ένας μύθος από τις αρχές του περασμένου αιώνα, στο χέρι μας

Βρισκόμαστε στις αρχές του 1900 και στη Νότια Ελλάδα, όπου ζούσε, σύμφωνα με τον μύθο, η κυρία Αριάδνη. Σκοπός της ήταν να γυρνάει σε πόλεις και χωριά της περιοχής, και να βοηθάει τις γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια. Η κυρία Αριάδνη ήταν σε κάθε σπίτι αγαπητή και καλοδεχούμενη, αφού η καλοσύνη και οι γνώσεις της ήταν γνωστές, ενώ η μοναδική της συνήθεια την είχε κάνει πασίγνωστη: έδενε στο χέρι κάθε παιδιού, που έφερνε στον κόσμο, ένα κορδελάκι.

Σύμφωνα με τον μύθο, τα παιδιά που μεγάλωσαν, κράτησαν για πάντα το κορδελάκι τους και είχαν την τύχη κάπου, κάποτε να συναντηθούν και να αναπτύξουν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση. Κάποιοι ερωτεύτηκαν και έκαναν μαζί οικογένεια, ενώ άλλοι ενώθηκαν με μία βαθιά φιλία και άλλοι συνεργάστηκαν επαγγελματική γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Όλοι, όμως, με τα κορδελάκια της κυρίας Αριάδνης, βελτίωσαν την ζωή τους, βρίσκοντας το άλλο τους μισό.

Σε αυτό τον μύθο είναι βασισμένη και η δημιουργία των imisi bracelets, που γράφουν το καθένα και μία διαφορετική φράση. Φορώντας το κάπου, κάποτε θα γνωρίσουμε έναν άνθρωπο με το δικό του Imisi bracelet, που η φράση του θα ταιριάζει με του δικού μας! Έτσι, θα βρούμε το άλλο μας μισό- είτε είναι φίλος, είτε σύντροφος είτε συνεργάτης. Δύο κόμποι στον καρπό μας αρκούν για να γίνουμε κι εμείς μέρος της παρέας των imisi bracelets, που μπορούν να είναι υφασμάτινα ή satin και έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από την εμφάνισή τους, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα γιατί η ζωή μας αξίζει να είναι φωτεινή και χαρούμενη, αλλά και με πολλές φράσεις γιατί αξίζουμε πολλές επιλογές! Είναι ένα τέλειο δώρο για όλες τις περιστάσεις ή, απλά, γιατί μας αρέσει να προσφέρουμε!

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online, στο www.imisibracelets.com ενώ, επειδή τα δώρα και οι διαγωνισμοί δεν τελειώνουν ποτέ, κάνετε Like στη σελίδα των imisi bracelets στο Facebook.