Naomi Campbell: στο πλευρό των πληγέντων από τον τυφώνα

Naomi Campbell: στο πλευρό των πληγέντων από τον τυφώνα

Το supermodel μαζί με τον φωτογράφο John-Paul Pietrus πουλούν περιορισμένα αντίτυπα μιας φωτογραφίας της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για τους πληγέντες από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Η Naomi Campbell έχει δείξει πολλάκις το φιλανθρωπικό της πρόσωπο. Το 2005 έστησε το «Fashion For Relief», που βοήθησε τόσο τους πληγέντες από τον τυφώνα Katrina όσο και εκείνους από τον σεισμό στην Αϊτή. Τώρα ένωσε τις δυνάμεις της με τον φωτογράφο John-Paul Pietrus με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό και τα θύματα του τυφώνα που χτύπησε τις Φιλιππίνες.

Η ιδέα προέκυψε, όταν ο John-Paul, που είναι μισός από τις Φιλιππίνες, θέλησε να κάνει κάτι παραπάνω από μια απλή δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό. Απευθύνθηκε, λοιπόν, στην Naomi η οποία συμφώνησε αμέσως να πουλήσουν περιορισμένα αντίτυπα μιας φωτογραφίας της με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό.

0

Το κάθε αντίτυπο πωλείται στην τιμή των 24 ευρώ περίπου, υπογεγραμμένο από τον ίδιο των φωτογράφο, ενώ μπορείτε να κάνετε την παραγγελία-δωρεά σας μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στο site του φωτογράφου.

Διαβάστε επίσης:

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Οι πρωταγωνιστές και οι φωτογραφίες που μας συγκίνησαν

Το Disaronno και η Moschino ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό