Cindy Crawford: στα καλύτερα της στα 47 της χρόνια

Cindy Crawford: στα καλύτερα της στα 47 της χρόνια

Στο νέο τεύχος του περιοδικού V φιγουράρει η Cindy Crawford φορώντας ρούχα δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα.

 

Όταν πρωτοεμφανίστηκε σε εξώφυλλο της Vogue στα είκοσι ένα της χρόνια έβαλε φωτιά στον fashion κόσμο. Σηματοδότησε μια νέα εποχή με την εμφάνισή της, την εποχή των supermodels. Ο λόγος για την μούσα του Gianni Versace, το supermodel Cindy Crawford που πλέον στα σαράντα επτά της χρόνια δηλώνει πως ποζάρει καλύτερα από ποτέ.

Η Cindy, που είναι μητέρα δύο παιδιών, μπορεί να εύχεται να είχε το σώμα που είχε στα είκοσι της χρόνια, όμως, συνεχίζει να δείχνει αψεγάδιαστη σε αυτή την τελευταία της φωτογράφηση για το τεύχος νούμερο 86 του περιοδικού V. Πόζαρε στο φακό του Sebastian Faena, μαζί με το hot-model-of-the-moment Clément Chabernaud, φορώντας ανδρικές δημιουργίες από τις ανοιξιάτικες 2014 συλλογές των Berluti, Ralph Lauren και Louis Vuitton. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασπρόμαυρο editorial, όπου η δυναμική και ο 90s αέρας του supermodel πρωταγωνιστούν.

Η μόνη μας ένσταση σε αυτήν τη φωτογράφηση είναι η επιλογή του Clément. Όσο και αν είναι από τα αγαπημένα μας αγόρια αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία του modeling, θεωρούμε πως δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στη Cindy ακόμη. Ίσως χρειαζόταν έναν πιο «δυνατό» άντρα δίπλα της για να μην μας αφήνει η φωτογράφηση καμία cougar γεύση.

Διαβάστε επίσης:

Ashleigh Good: από σερβιτόρα σε καφέ στη Νέα Ζηλανδία top model στη Νέα Υόρκη

Christy Turlington: το «καλό κρασί» του modeling