Οι star επιλέγουν Marchesa

Οι star επιλέγουν Marchesa

Ντυθείτε και περπατήστε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Machesa για να νιώσετε Hollywood star.

Ο οίκος Marchesa είναι το δημιούργημα δύο φίλων, της Georgina Chapman και της Keren Craig που ξεκίνησαν το 2004 και από τότε μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της. Με σπουδές στο Chelsea College of Art and Design, στο Wimbledon School of Art και το Brighton Art College δεν είναι να απορεί κάνεις για το πώς τα κορίτσια έφτασαν τόσο ψηλά.

Με μούσα την περιβόητη Μαρκησία Luisa Casati, η συλλογές του οίκου εμπνέονται από την ιστορία της κοσμογυρισμένης socialite του 20ου αιώνα που προκάλεσε όσο καμιά άλλη με την εκκεντρικότητα και το γούστο της. Συλλέγοντας τίγρεις και εξωτικά φίδια, κατοικώντας σε πολυτελή παλάτια και κυκλοφορώντας ολόγυμνη, η Μαρκησία αποτέλεσε αστείρευτη πηγή έμπνευση του σχεδιαστικού διδύμου, που αποπνέει άρωμα Ανατολής, συνδυασμένο με τη vintage αισθητική και την ευρωπαϊκή κουλτούρα.


Με πολύτιμα υλικά και περίτεχνα σχέδια, οι δημιουργίες του οίκου Marchesa αποτελούν πλέον ορόσημο για μία καλαίσθητη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί από όλες τις πρωτοκλασάτες χολιγουντιανές stars. Ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη, το δίδυμο ντύνει πλέον celebrities όπως τη Hale Berry, τη Rihanna, τη Sarah Jessika Parker, τη Jennifer Lopez, την Katy Perry, την Kim Kardashian και πολλές άλλες, εξασφαλίζοντάς τους αμέτρητα φωτογραφικά κλικ και μία θέση στις πιο καλοντυμένες κάθε βραδιάς.


Μπορεί οι τιμές τους να είναι απαγορευτικές και η χρήση τους να μην ταιριάζει με το καθημερινό μας lifestyle, παρ' όλ' αυτά κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία βασίλισσα που λατρεύει τους πολύτιμους κρυστάλλους και τα φαντασμαγορικά σχέδια. Απολαύστε τα σχέδια και ίσως μια μέρα γίνετε και εσείς μία περήφανη Μαρκησία.