Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της GUESS;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της GUESS;

Ο Όμιλος Folli Follie έδωσε ένα μεγάλο VIP launch party στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Με ένα εντυπωσιακό VIP launch party, τη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ο Όμιλος Folli Follie γιόρτασε το άνοιγμα του νέου flagship καταστήματος της GUESS στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες και ο Όμιλος Folli Follie κάλεσε συνεργάτες από τα media, αλλά και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας για να το δουν από κοντά. Το «παρών» στο event έδωσαν και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό αλλά και τηλεοπτικό χώρο, μεταξύ των οποίων η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Στικούδη. Guest DJ στο event ήταν η γνωστή παραγωγός Μυρτώ Κάζη, η οποία επιμελήθηκε τη μουσική δίνοντας το ρυθμό στους προσκεκλημένους, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο και εντυπωσιακό κατάστημα της GUESS, έκτασης 160m2, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, αλλά και να ανακαλύψουν τη μοναδική συλλογή που διαθέτει η μάρκα σε γυναικεία και ανδρική ένδυση και αξεσουάρ. Επίσης, κατά τη διάρκεια του event όλοι οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά cocktails και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά τατουάζ μεταξοτυπίας σε δέρμα με το #GUESSJeans από τον tind/ silkscreen extraordinaire.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες της εταιρείας στο Facebook

DPG Network