Οι πιο οικονομικές μπαλαρίνες

Οι πιο οικονομικές μπαλαρίνες

Πόσο φθηνό είναι το καθημερινό σας παπούτσι;

Ως γυναίκες λατρεύουμε τα wedges, τις γόβες, τα ψηλά πέδιλα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε μέρα στο γραφείο μας, ούτε για ψώνια, ούτε να κινηθούμε με άνεση στην πόλη με τα δωδεκάποντα μας -όσο και αν προσπαθούμε. Και εδώ παίρνουν θέση οι μπαρέτες, απλές, βολικές και τόσο θηλυκές σας βγάζουν ασπροπρόσωπες όπως και να τις φορέσετε. Αν θέλετε να δείχνετε ακόμα πιο κομψή διαλέξτε ένα ζευγάρι mary-jane μπαρέτες. Οι mary-jane είναι αυτές οι μπαρετούλες που έχουν ένα λουράκι στο μπροστινό μέρος που αγκαλιάζει το πόδι σας και τις κάνει πολύ σικ και κομψές.

1.Η σουέτ που θυμίζουν μπαλαρίνα (Lori’s shoes)

LDS14038d

Θυμίζουν παπούτσια μπαλέτου και για αυτό θέλουν να τους φερθείτε ανάλογα. Φορέστε τες με τα δαντελένια φορεματάκια σας, τις φούστες από τούλι και ό,τι άλλο θα μπορούσε να εμπνεύσει μία μικρή μπαλαρίνα.

2.Οι κλασσικές πουά (Urban Outfitters)

5314467726353_Black_l4

Δώστε μία πιο κοριτσίστικη νότα στο καθημερινό σοβαρό και σκουρόχρωμο look του γραφείου με ένα ζευγάρι πουά mary-jane. Απλές και πολύ σικ θα σας δώσουν αυτό το έξτρα στυλ που χρειάζεστε.

3.Οι ροζ με πέρλες (Yesstyle.com)

L167pearl

Μπορείτε να φορέσετε φλατ παπούτσια και στην βραδινή σας βόλτα και αυτό αποδεικνύουν οι υπέροχες mary jane με τις μικρές πέρλες και τον φιόγκο στο λουράκι. Ταιριάζουν με τα πάντα, από τα ανοιξιάτικα φλοράλ φουστανάκια σας μέχρι τα skinny jean σας, ανάλογα με το πόσο ρομαντικό στυλ θέλεις να δώσεις στο σύνολο σου.