Η Αθήνα «δυνάμωσε» με τη βοήθεια της Converse

Η Αθήνα «δυνάμωσε» με τη βοήθεια της Converse

Σε μια δυνατή, ανεπανάληπτη συναυλία κάλεσε η Converse τους fans της γιορτάζοντας την φετινή της Get Loud καμπάνια.

H Converse με την rock κουλτούρα και εν γένει με τη μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Έτσι, λοιπόν, δεν μας έκανε εντύπωση που θέλησε να γιορτάσει την φετινή καμπάνια της Get Loud με μια μοναδική συναυλία. Το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου ξετύλιξε όλο το rock DNA του brand και κάλεσε επί σκηνής στο Fuzz club τέσσερα από τα καλύτερα groups της εγχώριας μουσικής.

Οι Burger Project, οι Zebra Tracks, οι Social End Products και οι Ducky Boyz πάντρεψαν τον ήχο τους και πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και ενθουσίασαν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο get loud κάλεσμα της Converse (με ελεύθερη είσοδο), που στήριξε για μια ακόμα φορά τη μουσική, τους καλλιτέχνες, την τέχνη.

Garage, acid, punk, indie rock, shoegaze pop και αναφορές από τη δεκαετία του '60 αναμείχθηκαν σε μια βραδιά όπου η μουσική πρωταγωνιστούσε. Κάθε μπάντα έδωσε το δικό της προσωπικό στίγμα και ξεσήκωσε το κοινό τόσο με τους ήχους της όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Φυσικά, όμως, τα All Star ήταν εκείνα που είχαν την τιμητική τους, τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή. Εκτός από «getting loud» τα κοινό διασκέδασε «by Getting Inked» σε ειδικό photobooth, όπου φωτογραφίζονταν με overlays από tattoos, δημιουργώντας πολλά fun-rock momentos.

Διαβάστε επίσης:

Alexa Chung: με μαρινιέρα και All Star στη Νέα Υόρκη