Τι έγινε στο G­-Star RAW Tailored Atelier party του περιοδικού OZON Raw;

Τι έγινε στο G­-Star RAW Tailored Atelier party του περιοδικού OZON Raw;

Το Queen.gr ήταν εκεί και αναφέρει

Το κατάστημα της G­-Star RAW στο The Mall Athens παρουσίασε για πρώτη φορά το “G-Star RAW Tailored Atelier” μέσα από ένα ξεχωριστό project του περιοδικού ΟΖΟΝ RAW. O Άλεξ Καββαδίας (τραγουδιστής), η Luna Stoner (τραγουδίστρια), ο Φώτης Βαλλάτος (δημοσιογράφος), ο Γιάννης Σαμαράς (mixologist) και η Μαρία Παμπουκίδη(beauty editor / ραδιοφωνική παραγωγός) δημιούργησαν πρώτοι και συνδύασαν με μοναδικό τρόπο τα δικά τους G­-Star RAW denim από Red Listing Denim.

Εκτός, όμως, από τους 5 γνωστούς φίλους, εκεί βρέθηκαν και οι πέντε νικητές οι οποίοι, ύστερα από διαγωνισμό του περιοδικού, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα κλασικό G-­star 3301 πεντάτσεπο παντελόνι από red Listing denim και, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ράφτη, να το ολοκληρώσουν στο χέρι. Με το G-­Star RAW tailored atelier, αποκτά κανείς ένα πραγματικά μοναδικό denim, επιλέγοντας στο atelier, το κατάλληλο μέγεθος, μήκος, τα κουμπιά, το φερμουάρ και το ρέλι μαζί με άλλες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι μπορούσαν με την βοήθεια του προσωπικού, να δοκιμάσουν τα νέα κομμάτια της γνωστής εταιρίας και να τα κάνουν δικά τους με 20% έκπτωση, διασκεδάζοντας με τις μουσικές επιλογές της Στέλλας Καλησπεράτου και τα μοναδικά Tailored Ginger Raw cocktails δια χειρός Γιάννη Σαμαρά και της ομάδας του. Στο invitation only event, έδωσαν το ¨παρών” fashion editors, bloggers, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι καθώς και φίλοι του OZON RAW και της G-Star RAW.

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery τις οποίες τράβηξε η φωτογράφος Ιωάννα Χατζηανδρέου, η οποία επιμελήθηκε και την editorial φωτογράφηση των 5 ambassadors!

Διαβάστε ακόμη:

Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο

Ποιου star το… φορεμένο t-shirt πωλήθηκε έναντι 3002 λιρών;