Revise the Cover: Ο μεγάλος online διαγωνισμός της Staff Jeans συνεχίζεται!

Revise the Cover: Ο μεγάλος online διαγωνισμός της Staff Jeans συνεχίζεται!

Λάβετε συμμετοχή όσο έχετε καιρό!

Ο πρωτότυπος online διαγωνισμός της Staff Jeans, «Revise the Cover», που σας καλεί να γίνετε το επόμενο εξώφυλλο του brand συνεχίζεται!

Με αφορμή τη νέα της καμπάνια, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013, η Staff Jeans σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε συμμετοχή, ανεβάζοντας την φωτογραφία σας στο στο Revised face book app της Staff. Συγκεντρώστε όσες περισσότερες ψήφους μπορείτε αφού, το εξώφυλλο της κάθε συμμετοχής θα πρέπει, όχι μόνο να μπει στην καλύτερη πεντάδα, αλλά και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Λάβετε μέρος και κερδίστε μοναδικά Staff outfits!

Μην αργείτε γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός! Ήδη, εκατοντάδες covers έχουν πάρει τη θέση τους στο gallery και συναγωνίζονται για την πεντάδα! Αν, βέβαια, δεν σας εξιτάρει η ιδέα να γίνετε εξώφυλλο, μπορείτε απλά να μπείτε για να τσεκάρετε τον συναγωνισμό, αλλά και να ψηφίσετε το πιο cool εξώφυλλο, ώστε να επηρεάσετε τα αποτελέσματα. Μην περιμένετε άλλο! Στείλτε την φωτογραφία σας τώρα και κερδίστε πλούσια δώρα από τη Staff Jeans!