Τα 6 κομμάτια - "κλειδιά" που δεν πρέπει να λείπουν αυτόν τον χειμώνα από τη ντουλάπα σου

Τα 6 κομμάτια - "κλειδιά" που δεν πρέπει να λείπουν αυτόν τον χειμώνα από τη ντουλάπα σου

Περιορισμένο budget, έξυπνες αγορές!

Αν ξεκινάς τώρα την ανανέωση της φετινής σου γκαρνταρόμπας δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Έξι βασικά κομμάτια - "κλειδιά" θα σε ανανεώσουν και θα σε φέρουν στο δρόμο της χειμωνιάτικης μόδας χωρίς να ξεφύγεις από τον προυπολογισμό σου!

Πλεκτά
Οι βελόνες έπιασαν δουλειά και στις πασαρέλες ξεχύθηκαν μαλακά πλεκτά κάθε μορφής. Όπως και τον περσινό χειμώνα, έτσι και φέτος οι πλεκτές δημιουργίες κυριάρχησαν στις κολεξιόν των μεγάλων οίκων, αποκαλύπτοντας την casual διάθεση. Πρόσθεσε οπωσδήποτε κάτι πλεκτό στη φετινή σου γκαρνταρόμπα. Τα it κομμάτια για φέτος είναι ένα μίνι φόρεμα, ένα xl πουλόβερ ή ένα φαρδύ cardigan που αποτελούν ιδανικές στιλιστικές επιλογές για όλες τις ώρες της μέρας. Η μόδα του πλεκτού δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα αξεσουάρ. Οι πλεκτές τσάντες, τα σκουφάκια και οι υπέροχοι μπερέδες ολοκληρώνουν το look και σε κρατάνε ζεστή και στιλάτη!

Biker Jacket
To κομμάτι κλειδί που θα δώσει στο στιλ σου την άγρια διάθεση που χρειάζεσαι είναι απλά ένα δερμάτινο τζάκετ. To biker jacket θα σε συνοδεύσει επάξια τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με πλεκτά, T- shirts και με το αγαπημένο σου φόρεμα. Οι σχεδιαστές το παρουσίασαν σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων αλλά και με γούνινες λεπτομέρειες για βραδινές και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η επιλογή είναι δική σου.

Ethnic Μαντήλια
Τα αξεσουάρ που λατρέψαμε είναι τα υπέροχα φουλάρια με ethnic επιροές. Αποτελούν την εντυπωσιακότερη εκδοχή του κασκόλ και φοριούνται όλες τις ώρες και κυρίως με κάθε στιλ. Εμπριμέ και κεντητά φέρνουν εξωτική διάθεση μέσα στο χειμώνα και κοσμούν το λαιμό δημιουργώντας το απόλυτο mix&match look.

Κάλτσες και καλσόν
Μάλλινες κάλτσες και καλσόν γίνονται φέτος από απλά συνοδευτικά, απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Το hosiery έπαιξε παντού και σε κάθε μορφή του από opaque σε ζωηρές αποχρώσεις, μέχρι εμπριμέ ή με γραμμικά σχέδια. Φόρεσέ τα με κοντό παντελόνι και με φούστες μέσα από τις μπότες και τα μποτάκια σου και θα αναδείξουν το look σου με τον καλύτερο τρόπο.

Τσάντα λουστρίνι
Εκτυφλωτική λάμψη φωτίζει τα αξεσουάρ και σε προκαλεί να κλέψεις λίγη! Αγόρασε μία μεγάλη τσάντα λουστρίνι σε έντονο χρώμα. Πράσινες, πορτοκαλί, όλες γυαλιστερές και έτοιμες να στολίσουν τον ώμο σου και να κάνουν λίγο πιο εκτυφλωτικό το χειμώνα σου. Αν όμως επιμένεις στο κλασικό μαύρο, μην ανησυχείς...παραμένει στη μόδα.

Κολιέ
Το κολιέ που θα φορέσεις φέτος δεν θα είναι ένα απλό κόσμημα αλλά ένα ιδιαίτερο fashion statement. Τα υλικά μπερδεύονται μεταξύ τους αναπάντεχα• plexi-glass με φτερά και τα κοσμήματα μετατρέπονται σε υπερμεγέθη έργα τέχνης για να μας θυμίσουν ότι τα αξεσουάρ φέτος είναι τα κυρίαρχα κομμάτια.

Διαβάσε ακόμη

Καρό: τα μοντέλα δείχνουν το δρόμο