H Alexa Chung είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Longchamp

H Alexa Chung είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Longchamp

Οι πρώτες φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας

Μετά τις Coco Rocha και Kate Moss έρχεται η σειρά της Alexa Chung να πρωταγωνιστήσει στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου Longchamp για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, αλλά και Φθινόπωρο/ Χειμώνας της επόμενης χρονιάς.

«Για τη νέα collection Escales, που είναι χαρούμενη, πολύχρωμη και γεμάτη ενέργεια, χρειαζόμασταν μία γυναίκα που να είναι chic αλλά και μοντέρνα», δήλωσε η international communications director του label, Marie-Sabine Leclercq. «Η Alexa Chung είναι η γυναίκα που συμβολίζει όλα αυτά, στην καλύτερη εκδοχή τους. Το μαγευτικό της βλέμμα, που είναι πολύ δυνατό αλλά και παρόν, δίνει στην καμπάνια προσωπικότητα. Έχει ενέργεια και αυτοπεποίθηση», συνέχισε.

Η σχέση της διάσημης Βρετανίδας με το label ξεκίνησε όταν έπαιξε μουσική στα εγκαίνια της μπουτίκ Longchamp στο Λονδίνο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Όλη η ομάδα μαγεύτικε», εξήγησε η Leclercq. «Αμέσως εξέφρασε το πραγματικό της όραμα και έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση για τα looks της φωτογράφησης. Υπήρξε τέτοια συνεργασία και ενέργεια που όλοι πήγαμε σπίτι μας ενθουσιασμένοι από αυτή την μοναδική εμπειρία που είχαμε μαζί της». Δείτε στη gallery τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας.

Διαβάστε ακόμα:
Τι έκανε στα μαλλιά της η Alexa Chung;
Alexa Chung: με vintage αναφορές στη Νέα Υόρκη
Νέα συλλογή της Mary Katrantzou για τον οίκο Longchamp