Η Links of London σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς επιβραβεύει τις αγορές σας

Η Links of London σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς επιβραβεύει τις αγορές σας

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η εταιρία Links of London τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της κάνοντας τους δώρο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

Η Links of London δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ιδρύθηκε το 1990 και εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια προσφέρει κυρίως ένα εκλεκτικό μείγμα κοσμημάτων από σε ασήμι και χρυσό 18 καρατίων για άνδρες και γυναίκες.

Από τότε που γεννήθηκε αγαπήθηκε από πλήθος celebrities και λάτρεις των charms, των βραχιολιών και γενικά των κοσμημάτων και πλέον οι συλλογές της διανέμονται σε καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Αυτό που έκανε τη Links of London να ξεχωρίσει δεν είναι μόνο η δυνατότητα που δίνει για πιο προσωποποιημένα κοσμήματα, ούτε η περίτεχνη, προσεγμένη συσκευασία τους, αλλά η βρετανική εκκεντρικότητα και το χιούμορ που περνούν σε όλα της τα δημιουργήματα.

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, λοιπόν, και θέλοντας να δείξει την εκτίμησή της στους πελάτες της η Links of London μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου του 2013 κάνει δώρο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια σε όσους κάνουν αγορές άνω των 300 ευρώ σε κάποιο από τα τρία της καταστήματα στην Ελλάδα (CityLink, Golden Hall στην Αθήνα και Μητροπόλεως 46-48 στη Θεσσαλονίκη).

Διαβάστε επίσης:

Είκοσι έξι μοντέλα κλείνουν το μάτι στο i-D

Odditory: το καλύτερο fashion video της χρονιάς