Η Victoria Beckham γίνεται fashion editor για την γαλλική Vogue

Η Victoria Beckham γίνεται fashion editor για την γαλλική Vogue

Τι δήλωσε η superstar για τη νέα συνεργασία της;

Η Victoria Beckham είναι η guest editor-in-chief του εορταστικού, χριστουγεννιάτικου τεύχους της γαλλικής Vogue. Η superstar σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την editor- in- chief του περιοδικού, Emmanuelle Alt, για την δημιουργία φωτογραφίσεων, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον σύζυγό της, David Beckham.

«Η πρόταση να είμαι η guest editor του χριστουγεννιάτικου τεύχους της Vogue Paris ήταν απίστευτη τιμή. Η συνεργασία με την Emmanuelle Alt και την ομάδα της ήταν συναρπαστική και με ενέπνευσε, και είμαι περήφανη για αυτά που δημιουργήσαμε», δήλωσε η Beckham.

Στο τεύχος υπάρχει ένα προφίλ του David Beckham, αλλά και editorials από τους David Sims και Inez & Vinoodh. Ακόμα, οι αναγνώστες του περιοδικού μπορούν αν δουν το οικογενειακό άλμπουμ της superstar οικογένειας, καθώς και μία συνέντευξη της Victoria με τον καλό της φίλο, Valentino.

«Αναθέσαμε το τεύχος σε μία γυναίκα που, όπως συμεράναμε από την συνεργασία μαζί της, είναι το ακριβώς αντίθετο από την δημόσια εικόνα της. Είναι αυθόρμητη, έχει μία μοναδική αίσθηση του χιούμορ, χαμηλών τόνων και ταυτόχρονα με ένα πολύ υγιές όραμα. Είναι τελειομανής, όπως κάθε άνθρωπος που έχει πάθος για την δουλειά του», είπε η Emmanuelle Alt.

Διαβάστε ακόμα:
Τι έκανε η Kate Moss και στεναχώρησε (πολύ όμως) τη Victoria Beckham;
Victoria Beckham: πόσα έσοδα είχε το 2012 ως σχεδιάστρια;
Τι κάνει η Victoria Beckham όταν η οικογένειά της κοιμάται;