O George Clooney στα πουά

O George Clooney στα πουά

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού W, υπό την «πουά επιμέλεια» της Yayoi Kusama.

 

Μετά την συνεργασία της με τον οίκο Louis Vuitton η καλλιτέχνης Yayoi Kusama έγινε γνωστή σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό και τώρα ήρθε η ώρα να «επιμεληθεί» τον ηθοποιό George Clooney στην φωτογράφηση του για το νέο τεύχος του περιοδικού W.

O ηθοποιός φόρεσε ένα Armani κουστούμι και παπούτσια που η Yayoi τους πρόσθεσε τις αγαπημένες της σε σημείο εμμονής πουά βούλες και πόζαρε στο φακό της Emma Summerton για αυτό το τεύχος με τίτλο «The Art Issue». Φυσικά η επιλογή του Clooney για το εν λόγω τεύχος αφιερωμένο στην τέχνη, που στο παρελθόν έχουν πρωταγωνιστήσει οι Nicki Minaj και Kim Kardashian, δεν ήταν τυχαία.

Παρόλο που δεν έχει τις καμπύλες τους, ο γόης του Hollywood επιλέχθηκε για το εξώφυλλο αυτό, καθώς στη νέα του ταινία ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του ηγέτη μιας ειδικής ομάδας διευθυντών μουσείων, επιμελητών και ιστορικών τέχνης , που ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διάσωση ττων έργων που εκλάπησαν από τον Αδόλφο Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Όσον αφορά στα συναισθήματά του για τη φωτογράφηση αυτή δήλωσε «η Kusama με μετέτρεψε σε Snoopy . Αλλά πρέπει να πω», συνέχισε, «Είμαι περήφανος ως Snoopy. Σε τελική ανάλυση, αυτό που προσπαθώ να κάνω με έναν σκηνοθέτη -ή, στην προκειμένη, με έναν καλλιτέχνη- είναι να είναι να τον εξυπηρετήσω στον σκοπό του και στην ιστορία που θέλει να αφηγηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Gisele: στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue