Prada κοσμήματα με 40s διάθεση

Prada κοσμήματα με 40s διάθεση

Ο οίκος Prada κυκλοφόρησε τα νέα του κοσμήματα εμπνευσμένα από την εποχή του Art Deco και τη δεκαετία του '40 ερμηνευμένες με μια σύγχρονη ματιά έκδηλης πολυτέλειας.

 

Εμπνευσμένος από την καινοτομία και την σαγηνευτική γοητεία των κοσμημάτων της δεκαετίας του '40, ο οίκος Prada παρουσιάζει μια συλλογή από χειροπέδες, βραχιόλια και σκουλαρίκια με σύγχρονη άποψη.

Κάθε κομμάτι είναι λεπτοδουλεμένο με τεχνικές haute jewelry, απίστευτη λεπτομέρεια και κατασκευασμένο από απρόσμενα υλικά σε τολμηρά χρώματα και μορφές. Η συλλογή συνταιριάζει την χαρακτηριστική Saffiano υφή δέρματος του maison Prada σε πλούσιες αποχρώσεις του πορτοκαλί, του πράσινου σμαραγδί και του τυρκουάζ, με έντονους σχηματισμούς γεωμετρικών κρυστάλλων, εμπνευσμένους από την εποχή του Art Decο. Το μοτίβο του ιβίσκου της ανοιξιάτικης 2014 Prada συλλογής εμφανίζεται σε Saffiano δερμάτινα βραχιόλια και σκουλαρίκια με κρυστάλλους. Εξωτικό δέρμα κροκοδείλου εμφανίζεται σε διάφορα χρώματα (πράσινο του νεφρίτη και ρουμπινί μεταξύ άλλων), ενώ πολυτελές επιχρυσωμένο χρυσό ή παλλάδιο «τελειώνει» τα κομμάτια, που το καθένα αποτελεί μια μοναδική ερμηνεία ενός νέου σύγχρονου decadence με την χαρακτηριστική Prada ματιά.

Δείτε τα νέα Prada κοσμήματα στην παραπάνω gallery και διαβάστε επίσης:

Πολυτελή προϊόντα: σύντομα σε ύφεση;

Prada: αποκαλύφθηκε η resort 2014 καμπάνια