Τα καλύτερα δώρα των φετινών γιορτών μόνο στο νέο online κατάστημα του οίκου ZOLOTAS

Γωγώ Φούντα
Τα καλύτερα δώρα των φετινών γιορτών μόνο στο νέο online κατάστημα του οίκου ZOLOTAS

Ο φημισμένος οίκος, που έχει συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό κόσμημα, κάνει τις αγορές σας πιο εύκολες και απολαυστικές

Αν επιθυμείτε μία μοναδική online εμπειρία, ο φημισμένος οίκος ZOLOTAS εγκαινιάζει μία νέα εποχή με το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα και υπόσχεται να κάνει τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολες και απολαυστικές!

Τόσο οι πελάτες της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε τα μοναδικά κοσμήματα του οίκου εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια!

Ανακαλύψτε τις διαχρονικές και νέες συλλογές κοσμημάτων, τις συλλογές γάμου με τα ξεχωριστά μονόπετρα και τις ξεχωριστές βέρες του οίκου ZOLOTAS. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αγαπημένων σας μέσα από την τεράστια ποικιλία του οίκου ενώ κάθε αγορά μπορεί να αποσταλεί και ως δώρο με προσωπική κάρτα από εσάς.

Με αφετηρία το 1895, περιηγηθείτε στην ιστορία του παλαιότερου ελληνικού οίκου κοσμημάτων και εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες συλλογές, τις πολιτιστικές & φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορηγίες καθώς και κάθε νέα δράση του οίκου. Ο οίκος ZOLOTAS, σύγχρονος πρέσβης του ελληνικού κοσμήματος, πρωτοπορεί στα πλαίσια της νέας, σύγχρονης διαδικτυακής εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ