To ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic, το τρανσέξουαλ μοντέλο Lea T και η super model Karolina Kurkova

To ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic, το τρανσέξουαλ μοντέλο Lea T και η super model Karolina Kurkova

O Andrej Pejic, το ανδρόγυνο μοντέλο που σαρώνει τις πασαρέλες διεθνώς, μίλησε για όλα.

Ο Andrej Pejic έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και το ξέρει. Βρίσκεται στη λίστα με τους είκοσι καλύτερους άνδρες μοντέλα και κλείνει την μία καμπάνια μετά την άλλη. Περπάτησε στο ανδρικό, γυναικείο αλλά και υψηλής ραπτικής show του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι, ενώ με την ανδρόγυνη ομορφιά του έχει καταφέρει να κλείνει τόσο ανδρικές όσο και γυναικείες δουλειές μόδας. Σε συνέντευξη που έδωσε, λοιπόν, πρόσφατα ρωτήθηκε και για την Lea T, το τρανσέξουαλ μοντέλο που πρωταγωνιστεί εκτός των άλλων στις καμπάνιες του οίκου Givenchy.

Ο Andrej παραδέχτηκε ότι αρκετός κόσμος έχει μπει στη διαδικασία να τον συγκρίνει με την Lea T, που το βρίσκει φυσικό λόγω της θηλυκής ομορφιάς του, όμως ο ίδιος δηλώνει πως είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστος. Ίσως, πολλοί τους βάζουν στην ίδια κατηγορία, καθώς τους αρέσει να βάζουν ταμπέλες, όμως εκείνος έχει τη δυνατότητα να κλείνει δουλειές σε όποια κατηγορία θέλει, είτε ως αγόρι, είτε ως «αγορίτσι», είτε ως κορίτσι, ενώ η Lea έχει διαλέξει να είναι κορίτσι, οπότε έχει πιο μικρή γκάμα!

Ο Andrej μίλησε και για την Karolina Kurkova, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια του Jean Paul Gaultier. Εκεί λοιπόν ο φωτογράφος τους ζήτησε να ενώσουν τα χείλη τους και η όλη διαδικασία διήρκησε δέκα ολόκληρα λεπτά, ενώ, σύμφωνα πάντα με τον Andrej, τα χείλη τους ήταν απλά φτιαγμένα το ένα για το άλλο και κλείδωσαν αμέσως.

Σίγουρα, πάντως ο Andrej ξέρει να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων πολύ καλά και κρατώντας αυτό το άφυλο προφίλ, καταφέρνει να ιντριγκάρει τη βιομηχανία της μόδας, που μεταφράζεται σε πολλά χρήματα και δόξα.