Η αποθέωση του δερμάτινου jacket! Οι πιο in fashion συνδυασμοί για να το φορέσετε

Η αποθέωση του δερμάτινου jacket! Οι πιο in fashion συνδυασμοί για να το φορέσετε

Σίγουρα θα το έχετε κι εσείς στη ντουλάπα σας.

Το δερμάτινο jacket παραμένει κυρίαρχη τάση της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας την τελευταία πενταετία. Άνετο, πρακτικο, κομψό και ικανό από μόνο του να αναβαθμίσει το υπόλοιπο look.

Αυτό που αρχικά θα πρέπει να θυμάστε είναι πως αξίζει τον κόπο να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω για να το αποκτήσετε με στόχο να είναι από καλό δέρμα ώστε να σας κρατάει ζεστές. Άλλωστε θα κάνετε γρήγορα απόσβεση, αφού πρόκεται για ένα κομμάτι που θα φοράτε από το πρωί μέχρι και τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Για τις casual εμφανίσεις σας συνδυάζεται ιδανικά με δερμάτινο παντελόνι, τζιν ή και κλασικά παντελόνια γραφείου. Για τις απογευματινές εξορμήσεις σας μπορείτε να το φορέσετε είτε με ankle boots ή και με εντυπωσιακές γόβες χωρίς καλσόν.

Το βράδυ το biker jacket ντύνει υπέροχα το αγαπημένο μας μικρό μαύρο φόρεμα και προσδίδει ροκ διάθεση με ελάχιστες πιθανότητες να το φορέσετε λάθος.

Ο κανόνας όταν το φοράτε πάντως είναι less is more καθώς μπορεί να είναι ένα απλό πανωφόρι, διαθέτει όμως την ικανότητα να παραμένει εντυπωσιακό.

Δείτε τα διαφορετικά looks που μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς!