Cate Blanchett: ανοίγει το χειμώνα της αμερικανικής Vogue

Cate Blanchett: ανοίγει το χειμώνα της αμερικανικής Vogue

H Αυστραλή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο τεύχος Ιανουαρίου της αμερικανικής Βίβλου της μόδας συμπληρώνοντας πέντε εξώφυλλα στη Vogue στο σύνολο.

 

Η χρονιά που διανύουμε και το 2014 φαίνεται πως ήταν και θα είναι ιδιαίτερα καλές για την Αυστραλή ηθοποιό, Cate Blanchett, που φλερτάρει έντονα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με το χρυσό αγαλματίδιο των Βραβείων Oscar. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η Anna Wintour την επέλεξε για να πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της νέας χρονιάς της Vogue.

Η Cate φόρεσε μια ανοιξιάτικη δημιουργία του οίκου Céline και πόζαρε στο φακό του Craig McDean, που είχαμε πολύ καιρό να δούμε στη Vogue, για το εν λόγω εξώφυλλο. Σε αυτό το πέμπτο κατά σειρά cover της στην αμερικανική Βίβλο της μόδας, η σαραντατετράχρονη ηθοποιός δεν φωτογραφήθηκε ως μια αιθέρια, βασιλοπρεπής φιγούρα, όπως μας έχει συνηθίσει. Παρ' όλα αυτά, όμως, το αποτέλεσμα παραμένει τολμηρό και όμορφο (ακόμη και αν τα Céline αξεσουάρ δεν μας ενθουσίασαν) με την αειθαλή ομορφιά της Blanchett να κυριαρχεί.

Διαβάστε επίσης:

Natasha Poly: επιστροφή στα εξώφυλλα

Cara Delevingne: ανοίγει το 2014 στη βρετανική Vogue