Burberry: επτά μοντέλα πρωταγωνιστούν στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

Burberry: επτά μοντέλα πρωταγωνιστούν στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

Κυκλοφόρησε η νέα ανοιξιάτικη καμπάνια της σειράς Prorsum του οίκου Burberry με επτά μοντέλα να πρωταγωνιστούν.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν έρθει τα Χριστούγεννα, αλλά οι οίκοι μόδας ετοιμάζουν τις συλλογές του επόμενου χειμώνα, ενώ έχουν φωτογραφήσει προ πολλού τις καμπάνιες της άνοιξης. Από τις πρώτες που αποκαλύφθηκαν είναι εκείνη του οίκου Burberry που για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκε τον Mario Testino πίσω από το φακό.

{youtube} Vu5mdnxPo_Q{/youtube}

Επτά μοντέλα, οι Callum Ball, Malaika Firth, Matilda Lowther, Jamie Campbell Bower, Neelam Johal, Leo Dobson και Jean Campbell, πόζαραν φορώντας δημιουργίες από αυτήν την English Rose collection και το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο από έγχρωμες φωτογραφίες με καλοκαιρινή, νεανική διάθεση σε μια από τις ωραιότερες Burberry καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αν και η συνταγή δεν άλλαξε, αν και θα μπορούσε να είναι μια Burberry καμπάνια οποιασδήποτε καλοκαιρινής σεζόν, αν και η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πνιγμένη από τους πολλούς πρωταγωνιστές και τις καμπαρντίνες (λες και ο Tommy Hilfiger συγκρούστηκε με ένα πολυκατάστημα), η καμπάνια αυτή μας άρεσε εν τέλει. Αποπνέει φρεσκάδα, νιότη και ομορφιά, ενώ η «ποικιλία» των πρωταγωνιστών λειτούργησε μόνο θετικά.

Διαβάστε επίσης:

Cara Delevingne: ανοίγει το 2014 στη βρετανική Vogue