Roberto Cavalli εναντίον Michael Kors

Roberto Cavalli εναντίον Michael Kors

H διαμάχη ανάμεσα στους δύο σχεδιαστές μόλις ξεκίνησε.

 

Ο Roberto Cavalli είναι ένας σχεδιαστής που δεν μασάει τα λόγια του (είτε έχει δίκιο είτε άδικο). Λέει συνεχώς τη γνώμη του μέσω των social media και στις συνεντεύξεις του προκαλώντας κάθε φορά ποικίλες αντιδράσεις.

Τώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να τα βάλει με τον Michael Kors, έναν από τους πιο διάσημους και ισχυρούς στην Αμερική σχεδιαστές (κατά τη γνώμη μας υπερεκτιμημένος), που βλέπει συνεχώς τα έσοδά του να αυξάνονται. Σε πρόσφατη, λοιπόν, συνέντευξή του ο Cavalli σημείωσε πως ο Kors τον αντιγράφει. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιγραφείς στον κόσμο. Θέλω απλά να του πω να σταματήσει να με αντιγράφει» και συνέχισε «Πριν ξεκινήσω την Just Cavalli σειρά, άρχισα να παρατηρώ πόσοι άνθρωποι γύρω μου με αντιγράφουν. Υπήρχε παντού το Cavalli στυλ γύρω μου. Έτσι σκέφτηκα 'Γιατί να δίνω τόσες ευκαιρίες στους υπολοίπους; Ίσως πρέπει να ξεκινήσω να αντιγράφω τον εαυτό μου'. Και έτσι ξεκίνησα την Just Cavalli για να αντιγράφω τον εαυτό μου».

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που η γενίκευση του Roberto Cavalli είναι άτοπη, με τις δημιουργίες του κατάφερε να δημιουργήσει μια ολόκληρη τάση στο χώρο της μόδας με πολλούς ακολούθους και μιμητές. Όσον αφορά στον Kors, παρόλο που δεν είναι από τους αγαπημένους μας και θα μπορούσαμε να συνταχθούμε με την Cavalli πλευρά, η υπερβολή του Ιταλού σχεδιαστή ακυρώνει οποιαδήποτε αλήθεια στις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Burberry: επτά μοντέλα πρωταγωνιστούν στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

Cate Blanchett: ανοίγει το χειμώνα της αμερικανικής Vogue