Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς στο Google fashion περσόνες στη Βρετανία;

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς στο Google fashion περσόνες στη Βρετανία;

Ανακοινώθηκε η επίσημη λίστα με τα ονόματα που αναζητήθηκαν περισσότερες φορές στο Google.

 

Λίγο πριν η χρονιά τελειώσει και η μηχανή αναζήτησης Google κυκλοφόρησε την επίσημη λίστα της με τα ονόματα που αναζητήθηκαν περισσότερο σε αυτήν το 2013.

Στη Βρετανία, λοιπόν, και ειδικότερα όσον αφορά στον τομέα της μόδας στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το model-of-the-moment Cara Delevingne και όχι αδίκως. Το μοντέλο απασχόλησε τα μέσα τόσο με τη δουλειά της, καθώς πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες και εξώφυλλα περιοδικών, αλλά και λόγω του lifestyle της. Η φιλία της με την Rita Ora και τη Rihanna, ένα μικρό σκάνδαλο με ναρκωτικά, αλλά και η ισχυρή παρουσία της στα social media έκαναν την Cara το πρόσωπο εκείνο που οι κάτοικοι της Βρετανίας έψαξαν περισσότερο.

Πίσω της ακολουθεί ο αγαπημένος των Βρετανών σχεδιαστής Paul Smith και η Vivienne Westwood, ενώ στην τέταρτη θέση φιγουράρει η Victoria Beckham. Οι Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley, Alexander McQueen, Alexa Chung, Vera Wang και Naomi Campbell συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα της λίστας αυτής και αναμένεται τώρα να δούμε αν και το 2014 θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των Βρετανών.

Διαβάστε επίσης:

Tumblr: το μέσο που κατακτά ο κόσμος της μόδας

Cara Delevingne: ανοίγει το 2014 στη βρετανική Vogue