Doutzen: η βασίλισσα των εξωφύλλων της Vogue για το 2013

Doutzen: η βασίλισσα των εξωφύλλων της Vogue για το 2013

Το ολλανδικής καταγωγής μοντέλο έκανε τα περισσότερα εξώφυλλα στη Vogue τη χρονιά που τελειώνει.

Η Vogue είναι σίγουρα ο σεισμογράφος της μόδας. Με πάνω από είκοσι εκδόσεις είναι εκείνο το περιοδικό που μπορεί να ανεβάσει τη φήμη ενός μοντέλου στα ύψη ή να το ρίξει στα τάρταρα αν το επιθυμεί. Όλα, λοιπόν, τα μοντέλα θέλουν να φιγουράρουν σε ένα της εξώφυλλο και να δουν την καριέρα τους να απογειώνεται. Μόνο που βασίλισσα θα στεφθεί μόνο μία και αυτή δεν είναι άλλη φέτος από την παλαίμαχο Doutzen Kroes.

Στα εικοσιοκτώ της χρόνια, το αγγελάκι της Victoria's Secret και μητέρα, Doutzen πρωταγωνίστησε σε περισσότερα εξώφυλλα της Vogue για το 2013 από κάθε άλλη κερδίζοντας τον τίτλο της Vogue's cover queen της χρονιάς. Γερμανική, κορεατική, ολλανδική, ιαπωνική, ισπανική, κινεζική και ιταλική Vogue την επέλεξαν φέτος και έτσι με οκτώ εξώφυλλα στο ενεργητικό της -μάλιστα τέσσερα Σεπτεμβρίου και δύο Μαρτίου (τα πιο σημαντικά τεύχη της χρονιάς)- η Doutzen διένυσε ένα πολύ επιτυχημένο δωδεκάμηνο.

Δεν είναι, όμως, η μόνη που θριάμβευσε. Ένα βήμα πίσω της οι Karlie Kloss και Kati Nescher με επτά εξώφυλλα στη Vogue η καθεμία έχουν το δικό τους μεγάλο μερίδιο στην πίτα των εξωφύλλων της Vogue και μπορούν να περηφανεύονται πως επίσης τα κατάφεραν πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο δημοφιλή fashion videos της χρονιάς