Η Βραζιλία υποδέχεται τη νέα χρονιά με μαγιό

Η Βραζιλία υποδέχεται τη νέα χρονιά με μαγιό

Στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της νέας χρονιάς της βραζιλιάνικης Vogue πρωταγωνιστεί η Candice Swanepoel φορώντας μόνο μαγιό.

 

Μπορεί να είναι χειμώνας, μπορεί σε λίγο να έχουμε Πρωτοχρονιά, όμως, στην Βραζιλία η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Δεν μας έκανε, λοιπόν, εντύπωση που στο πρώτο τεύχος της βραζιλιάνικης Vogue που κυκλοφορεί σήμερα πρωταγωνιστούν όχι γούνες και βαριά ρούχα αλλά μαγιό.

Η εικοσιπεντάχρονη καλλονή Candice Swanepoel πρωταγωνιστεί στα δύο εξώφυλλα του περιοδικού στους φωτογράφους Zee Nunes (έγχρωμο) και Mariano Vivanco (ασπρόμαυρο) και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Ειδικά η ασπρόμαυρη λήψη αποπνέει έναν δυναμισμό και μια ένταση που μας θύμισε τις φωτογραφήσεις των supermodels των nineties και μαγνήτισε αμέσως το βλέμμα μας.

Στο εσωτερικό, τώρα, του περιοδικού φιλοξενούνται και φωτογραφίες που το αγγελάκι της Victoria's Secret δείχνει ακόμη περισσότερη σάρκα και κάτι μας λέει πως το τεύχος αυτό θα ξεπουλήσει. Ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα για τη Vogue Brazil και μια πολύ ισχυρή διαφήμιση για την Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης:

Doutzen: η βασίλισσα των εξωφύλλων της Vogue για το 2013

Cate Blanchett: ανοίγει το χειμώνα της αμερικανικής Vogue