Ο σχεδιαστής του Givenchy είναι η νέα μεγάλη συνεργασία της Nike

Ο σχεδιαστής του Givenchy είναι η νέα μεγάλη συνεργασία της Nike

Ανακοινώθηκε επίσημα πως ο σχεδιαστής του maison Givenchy, Riccardo Tisci, θα ενώσει για μια capsule collection τις δυνάμεις του με τη Nike.

Μπορεί τα παπούτσια που σχεδίασε ο Kanye West για τη Nike, Air Yeezy και Air Yeezy II, να ξεπούλησαν αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν για την μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, που στο πρόσωπο του Riccardo Tisci βρήκε έναν σχεδιαστή που θέλει να δοκιμάσει να ενώσει τα DNA τους.

Η συνεργασία, λοιπόν, του απόφοιτου της Central Saint Martins του Λονδίνου και από το 2005 σχεδιαστή του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci με τον κολοσσό αθλητικών ειδών που ακούει στο όνομα Nike, είναι επιβεβαιωμένα γεγονός και την ερχόμενη άνοιξη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματά της.

Ο Riccardo, αν και ακόμη δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, δήλωσε σε συνέντευξή του ενθουσιασμένος που θα δουλέψει με τη Nike. H συλλογή του θα έχει το χαρακτηριστικό όνομα NIKE RT. Αναμένεται τώρα να δούμε αν θα «πειράξει» τα Nike προϊόντα με τα αστέρια που λατρεύει και αν η αγάπη του για θρησκευτικές εικόνες και η dark αισθητική του θα περάσουν και σε αυτή του τη δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερις ηθοποιοί κατέλαβαν τη Miu Miu

Η Miley Cyrus είναι το νέο κορίτσι του Marc Jacobs