Lupita Nyong'o: η νέα αγαπημένη του κόσμου της μόδας

Lupita Nyong'o: η νέα αγαπημένη του κόσμου της μόδας

Το 2014 ανήκει στην Κενυάτισσα ηθοποιό.

 

Η βιομηχανία της μόδας διψά συνεχώς για όμορφα πρόσωπα που ακτινοβολούν νιάτα και πάντα βάζει στο μάτι τις νέες ηθοποιούς που ακόμη και με μια-δυο ταινίες στο βιογραφικό τους γίνονται αμέσως οι νέες της αγαπημένες, που οι σχεδιαστές θα τρέξουν να ντύσουν, τα περιοδικά θα κονταροχτυπηθούν για το ποιο θα τις πρωτοφωτογραφήσει και οι μεγάλοι οίκοι θα τους προσφέρουν συμβόλαια για να γίνουν μούσες τους.

Έτσι έγινε με την Hailee Steinfeld που μετά το «True Grit» προσγειώθηκε στην Miu Miu καμπάνια και το περιοδικό LOVE, με την Elle Fanning που η συμμετοχή της στο «Somewhere» την βοήθησε να γίνει μούσα του Marc Jacobs και φυσικά με την Jennifer Lawrence που το 2013 ήταν η χρονιά της με ένα Oscar στο χέρι και ένα συμβόλαιο με τον Dior που ακόμη «τρέχει».

Το 2014, λοιπόν, θα ανήκει στην Lupita Nyong'o. Η πρωταγωνίστρια του «12 Years a Slave» ήδη φωτογραφήθηκε για τα περιοδικά W και Dazed & Confused, πρωταγωνιστεί στη νέα Miu Miu καμπάνια, ενώ κέρδισε όλα τα βλέμματα με το πορτοκαλί Ralph Lauren cape dress που φορούσε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Με τόσο buzz να περιβάλει το όνομά της μετά από μόλις τον πρώτο της μεγάλο ρόλο και τη μόδα ήδη να γιορτάζει το ταλέντο και την ομορφιά της Lupita, ένα είναι σίγουρο: η εμμονή της νέας χρονιάς μόλις απέκτησε όνομα.

Διαβάστε επίσης:

Είκοσι χρόνια Kate Moss στη βρετανική Vogue