Προβλήματα στον κόσμο της Victoria’s Secret

Προβλήματα στον κόσμο της Victoria’s Secret

H εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret βρέθηκε στο στόχαστρο όταν δεν διευκόλυνε σε ένα κατάστημά της στο Texas μια μητέρα να θηλάσει το παιδί της.

Μπορεί να παρουσιάζεται ως μια γιορτή της θηλυκότητας και της γυναικείας φύσης, όμως, φαίνεται πως οι πωλητές λιανικής του κολοσσού εσωρούχων Victoria's Secret χρειάζονται εκ νέου εκπαίδευση για να το εμπεδώσουν και να το εφαρμόσουν στην πράξη.

Το τελευταίο συμβάν που εξέθεσε την διάσημη εταιρία εσωρούχων συνέβη στο Texas. Εκεί η Ashley Clawson αφού ψώνισε από το Victoria's Secret κατάστημα προϊόντα αξίας 110 ευρώ ρώτησε αν θα μπορούσε να θηλάσει των τεσσάρων μηνών γιο της στα δοκιμαστήρια (σύμφωνα με το νόμο στο Texas μια μητέρα μπορεί να θηλάσει το παιδί της σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται νόμιμα). Αντί, όμως, οι υπεύθυνοι του καταστήματος να την διευκολύνουν της υπέδειξαν ένα στενάκι εκεί κοντά αναφέροντας πως είναι πάντα έρημο. Η Clawson δεν άκουσε τη «συμβουλή» τους, γύρισε σπίτι της παρά τα κλάματα-παράπονα του γιου της και μέσω του facebook εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της αναφέροντας χαρακτηριστικά «Μπορεί στις αφίσες να προβάλλονται γυναίκες που επιδεικνύουν τα στήθη τους, όμως, προφανώς εκείνα αντιμετωπίζονται ως παιχνίδια και όχι απαραίτητα για το σκοπό που έχουν οι γυναίκες στήθη (και αυτός είναι ο θηλασμός)».

Ο γίγαντας Victoria's Secret εξέφρασε δημόσια τη συγγνώμη του στην Clawson και δεσμεύτηκε πως θα διερευνήσει το θέμα για να μην επαναληφθεί και θα εξασφαλιστεί πως όλοι οι συνεργάτες του κατανοούν την πολιτική της εταιρίας, που καλωσορίζει τις μητέρες που επιθυμούν να θηλάσουν στα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης:

2014 Victoria's Secret Swim Catalog: Τα μαγιό που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν