Τρία νέα fashion σεμινάρια από το Workshop της Βίκυς Καγιά

Τρία νέα fashion σεμινάρια από το Workshop της Βίκυς Καγιά

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya ανακοίνωσε την έναρξη των View Master Seminars για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

 

Πριν καλά καλά το 2014 κλείσει τον πρώτο του μήνα και το Fashion Workshop by Vicky Kaya δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει ανεπιστρεπτί χαμένος, αλλά αντιθέτως ανακοίνωσε έναν νέο κύκλο σεμιναρίων διάρκειας από δύο έως τρεις μήνες. Τα τρία αυτα ανεξάρτητα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για τη Μόδα και τους βασικούς κλάδους της, αλλά και όσους επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε θέματα Τέχνης, Πολιτισμού, Φωτογραφίας, Styling, Marketing κ.ο.κ.

Το leading team της ελληνικής μόδας θα παρουσιάσει θέματα με καλεσμένους από κάθε κλάδο που σπανίως εμφανίζονται δημόσια σε τρεις ενότητες.

History Trilogy:
History of Costume/ History of Photography/ Art History

Εισηγητές: Ντάντα Ιωαννίδου, Genevieve Majari, Βικτώρια Καρβούνη
17 Φεβρουαρίου-24 Μαρτίου
Μια μοναδική τριλογία Ιστορίας, που αποτελείται από Ιστορία Τέχνης (Βικτωρία Καρβούνη), Ιστορία Κοστουμιού και Υφασματολογίας (Ντάντα Ιωαννίδου) και Ιστορία Φωτογραφίας (Genevieve Majari) και θα ταξιδέψει τους λάτρεις της μόδας στον μαγικό κόσμο της σύγχρονης τέχνης του 20ου αιώνα, μέχρι και σήμερα.

Master Class Research to Realize a Concept & Photography Session

Εισηγητής: Nicholas Georgiou
22 Φεβρουαρίου - 19 Απριλίου
Σάββατο 11:00 – 16:00
Η μαγευτική διαδικασία και πορεία από την έμπνευση και τη σύλληψη μιας ιδέας ως την πραγμάτωσή της. Πώς γίνεται η έρευνα, πώς ερευνώνται οι πηγές, πώς η φαντασία λειτουργεί και στην πράξη για να δημιουργήσει ένα τελικό project. Εικόνα και ουσία στη συγκλονιστική τους συνάντηση υπό την επίβλεψη του ταλαντούχου Nichola Georgiou.

Fashion & Commerce
Εισηγητές: Κάτια Τρακαδά, Μία Κόλλια
28 Απριλίου - 2 Ιουνίου
1 φορά την εβδομάδα για 3 ώρες
Η μόδα και το εμπόριο, οι παράγοντες που καθορίζουν τις τάσεις και την αγορά, τα μυστικά των μεγάλων οίκων και των πολυκαταστημάτων. Πώς και γιατί κάποια ονόματα κατακτούν την αγορά και πώς λειτουργεί η καμπύλη των επιθυμιών των καταναλωτών. Τι πρέπει να ξέρεις και να αναζητήσεις αν θέλεις να δουλέψεις και να πετύχεις στην αγορά της μόδας.

Εμείς θα είμαστε εκεί από την πρώτη κιόλας ημέρα. Εσείς;

Για περισσότερες πληροφορίες:

Fashion Workshop by Vicky Kaya
Sarri & Riga Palamidi 9, Psyrri
T: 210 3251552
F:210 3251553
www.fashionworkshop.gr