Zooey Deschanel: Η πρώτη σειρά ρούχων του «New Girl» είναι γεγονός

Zooey Deschanel: Η πρώτη σειρά ρούχων του «New Girl» είναι γεγονός

Το αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής συνεργάζεται με τον Tommy Hilfiger

Η Zooey Deschanel συνεργάζεται με τον Tommy Hilfiger για τον σχεδιασμό μιας capsule συλλογής στο girlie στυλ της ηθοποιού που όλοι αγαπάμε. Η Deschanel σχεδίασε 16 φορέματα, τα 14 από τα οποία θα πωλούνται, από 14 Απριλίου στα αμερικανικά πολυκαταστήματα Macy's ενώ, η συλλογή ολοκληρωμένη θα διατίθεται από το site του Tommy Hilfiger, στις 21 Απριλίου.

«Τα φορέματα είναι κοντά, εμπνευσμένα από τα 60's. Η συλλογή έχει πολύ κόκκινο, λευκό και μπλε, στο στυλ της Zooey, με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, από flirty υφάσματα. Θυμίζουν Jean Shrimpton και Twiggy- δεκαετία του '60 στο Λονδίνο. Δεν είναι κάτι που θα βάζαμε κανονικά στην sportswear σειρά μας. Είναι ένας νέος τρόπος να δούμε τα κλασικά κομμάτια του αμερικανικού ντυσίματος», δήλωσε σχετικά ο Hilfiger.

«Είμαι φανατική της μόδας, και πάντα ψάχνω νέους τρόπους να δανειστώ στοιχεία από το vintage, και το κλασικό, θηλυκό στυλ, και να τα προσαρμόσω στην δική μου γκαρνταρόμπα. Εγώ και ο Tommy μοιραζόμαστε πολλά κοινά σημεία έμπνευσης- την old school μουσική, τις κλασικές ταινίες και τα παλιά icons του Hollywood, ενώ η καθοδήγησή του στην σχεδιαστική διαδικασία βοήθησε να δώσουμε ένα μοναδικό twist σε κάθε κομμάτι», δήλωσε στο WWD η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:
3 tips για αφέλειες από την Zooey Deschanel
Θέλετε να κόψετε αφέλειες; Δείτε τι λέει η Zooey Deschanel για τις δικές της
Zooey Deschanel: Το στυλιστικό ατόπημα στο red carpet