Τα ωραιότερα μαλλιά του modeling

Τα ωραιότερα μαλλιά του modeling

Στη νέα καμπάνια των Proenza Schouler πρωταγωνιστεί η νεοεισερχόμενη Charlotte Lindvig από τη Δανία με εκθαμβωτικά υγιή μαλλιά.

Όταν μια νεοεισερχόμενη στο modeling ξεκινά τόσο δυναμικά πάντα μας τραβάει την προσοχή. Σε αυτήν την περίπτωση ο λόγος είναι για την δεκαεννιάχρονη Charlotte Lindvig, που πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια των Jack McCollough και Lazaro Hernandez, ή όπως είναι περισσότερο γνωστοί των Proenza Schouler, με την φωτογραφική υπογραφή του David Sims.

{youtube} yxRneoFlJ2I {/youtube}

H Charlotte, που αναμένεται να έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα στα fashion weeks που ακολουθούν περπάτησε αποκλειστικά στο Proenza Schouler ντεφιλέ τον περασμένο Σεπτέμβρη και μάλιστα άνοιξε το show τραβώντας τα βλέμματα με την σιλουέτα της που θυμίζει ανέγγιχτο σχολιαροκόριτσο και τα μακριά, ξανθά, υγιή μαλλιά της. Πριν λίγες ημέρες η newcomer από τη Δανία Charlotte περπάτησε και στο show παρουσίασης της νέας Prada ανδρικής συλλογής στο Μιλάνο και είμαστε σίγουροι πως με αυτήν την εύθραυστη και συνάμα επιβλητική ομορφιά θα συνεχίσει να μας απασχολεί για καιρό ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Karlie Kloss: ένα supermodel που δεν πηγαίνει πια σε castings

Το νέο αίμα του modeling