Πριγκιπικός γάμος στο Gstaad με Valentino νυφικό

Πριγκιπικός γάμος στο Gstaad με Valentino νυφικό

Η Tatiana Santo Domingo παντρεύτηκε τον Andrea Casiraghi το Σάββατο φορώντας μια δημιουργία υψηλής ραπτικής με την υπογραφή του atelier Valentino.

 

Μπορεί να παντρεύτηκαν τον Αύγουστο στο Μονακό, όμως, τώρα ήρθε η ώρα για τον θρησκευτικό τους γάμο που έλαβε χώρα με κάθε μεγαλοπρέπεια το περασμένο Σάββατο στο Gstaad της Ελβετίας.

Ο λόγος για τον δεύτερο στη σειρά διάδοχο του θρόνου του Μονακό Andrea Casiraghi και την εκλεκτή της καρδιάς του, κληρονόμο και μητέρα του παιδιού τους Tatiana Santo Domingo που έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης την πρώτη Φεβρουαρίου μπροστά σε μια πληθώρα a-list καλεσμένων όπως η Jessica Hart με τον σύντροφό της Stavros Niarchos III, η Bianca Brandolini, η Eugenie Niarchos, ο Valentino, η Margherita Missoni, η Charlotte Casiraghi και ο Pierre Casiraghi, η πριγκίπισσα Elisabeth von Thurn und Taxis και ο Christian Louboutin.

Η νύφη φορούσε μια νυφική δημιουργία υψηλής ραπτικής με την υπογραφή των Maria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino με δαντελένιο μπούστο, φούστα με πτυχώσεις από τούλι και μια κάπα που την προστάτευε από το κρύο στο resort των Άλπεων.

Κρατήθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας τόσο στο χώρο του μυστηρίου όσο και στο πάρτι που ακολούθησε και κυκλοφόρησαν πολύ λίγες φωτογραφίες paparazzi, ενώ ακόμη το παλάτι δεν έχει κυκλοφορήσει καμία επίσημη φωτογραφία από τον πριγκιπικό γάμο.

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι paparazzi και διαβάστε επίσης:

Βασιλικά γεννητούρια στο Μονακό

7+1 haute couture νυφικά για την ερχόμενη σεζόν