The Ladies Of the Rings! Εντυπωσιακά δαχτυλίδια φορεμένα όλα μαζί... Το τολμάς;

The Ladies Of the Rings! Εντυπωσιακά δαχτυλίδια φορεμένα όλα μαζί... Το τολμάς;

Ποια άλλη να "κατηγορήσουμε" για την τάση; Μα, φυσικά τη Rihanna!

Θυμάστε όταν ήμασταν μικρές που παίζαμε συνεχώς δίπλα από το μπουντουάρ της μαμάς; Θυμάστε που αφού πασαλειβόμασταν με το κόκκινο κραγιόν της, μετά φορούσαμε ένα προς ένα όλα τα δαχτυλίδια της μέχρι να μην υπάρχει άλλος χώρος στα δαχτυλάκια μας;

Ε, λοιπόν η μόδα τα έφερε έτσι που μπορούμε πλέον να πούμε ότι από τότε ήμασταν πολύ μπροστά στην εποχή μας γιατί αυτό που κάναμε τότε με τα δαχτυλίδια είναι η πιο δυνατή τάση στο πως να φοράμε τα κοσμήματα σήμερα!

Εντυπωσιακά δαχτυλίδια από χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα με διαμαντάκια και πέτρες φοριούνται όλα μαζί χωρίς φόβο και δημιουργούν ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι να δώσουν μια ροκ διάθεση σε ένα κομψό ντύσιμο, αλλά για να το τολμήσεις πρέπει να το υποστηρίξεις.

Αν δεν είσαι η επαναστάτρια, η εναλλακτική, η ψαγμένη με τις τάσεις και δεν μπορείς να "κουβαλήσεις" το στιλ η βασίλισσα του γκέτο τότε θα δείχνει παράταιρο πάνω σου.

Γενικά δεν είναι και η πιο κομψή τάση, αλλά σίγουρα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Σημαντική συμβουλή: Τα κοσμήματα αναδεικνύονται με ένα εντυπωσιακό μανικιούρ κατά προτίμησεη με ένα λαμπερό κόκκινο.

Και βέβαια, για ακόμη μια φορά υπεύθυνη για τη τάση είναι η Rihanna που από τη στιγμή που φωτογραφήθηκε με τόσα δαχτυλίδια στο Instagram το ζήλεψε κάθε επίδοξη fashionista!

Δείτε στο gallery πως οι διάσημες φοράνε τη τάση.

Διαβάστε ακόμη:

Τζιν, παλτό, πλεκτά... μόνο XL! Φορέστε σωστά την oversize τάση της σεζόν