Σε τακούνια ψηλά (ΝΟΤ): Οι επικότερες πτώσεις μοντέλων σε πασαρέλα (video)

Γωγώ Φούντα
Σε τακούνια ψηλά (ΝΟΤ): Οι επικότερες πτώσεις μοντέλων σε πασαρέλα (video)

Μην το προσπαθήσετε στο σπίτι

Μιας και η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε εξέλιξη, είπαμε να κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα, το οποίο θα περιέχει μόδα, πασαρέλα, μοντέλα και φυσικά υπέροχες δημιουργίες!

Ωστόσο, αν νομίζατε ότι θα σας παρουσίασουμε τις φετινές τάσεις κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, μιας και η διάθεσή μας είναι πιο χιουμοριστική και περιπαικτική. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές, που μοντέλα, είτε από μάτι, είτε από υπερβάλλοντα ζήλο, είτε και από τα υπέρψηλα παπούτσια που φοράνε, τα οποία μάλλον είναι δημιουργίες του σατανά για να βασανίζουν το γυναικείο φύλο, τρώνε μεγαλοπρεπείς τούμπες, μπροστά σε εκατομμύρια βλέμματα!

Ναι, είναι οι φορές που ακόμα και τα προσόντα να είχαμε, δεν θα θέλαμε να είμαστε μοντέλα, διότι αφού το πρώτο σοκ ξεπεραστεί, όλοι ξεσπούν σε ηχηρά γέλια, μιας και η σαβούρα όταν περπατάς σε 15ποντο, μόνο εντυπωσιακή μπορεί να είναι!

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τις πιο... επικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε! Να σημειωθεί ότι κανένα από τα... θύματα δεν έπαθε απολύτως τίποτα και να τονιστεί ότι καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Διαβάστε ακόμη:

H Kelly Brook, η πιο hot γυναίκα κατά τους άντρες έβγαλε δική της σειρά εσωρούχων

H φωτογράφηση της Lupita Nyong'o για τη Vogue Italia