Ο Calvin Klein μας προσκαλεί να ποζάρουμε με εσώρουχα (όπως η Miranda Kerr)

Ο Calvin Klein μας προσκαλεί να ποζάρουμε με εσώρουχα (όπως η Miranda Kerr)

Η νέα καμπάνια του Calvin Klein ακολουθεί το πνεύμα της εποχής βασίζεται στο Instagram και έχει πρωταγωνιστές όλους τους λάτρεις των εσωρούχων του.

 

Πριν δύο ημέρες η Miranda Kerr ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με εσώρουχα που μέσα στα πρώτα τριάντα λεπτά έφτασε τα 40000 likes. Σήμερα η φωτογραφία της έχει ξεπεράσει τα 174800 likes και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αυτή η φωτογραφία δεν είναι παρά μέρος της νέας ψηφιακής καμπάνιας του Calvin Klein που ζήτησε από ανθρώπους που επηρεάζουν την εποχή, όπως η Miranda Kerr, bloggers, το μοντέλο Lara Stone, η Poppy Delevingne και η Fergie μεταξύ άλλων, να ποζάρουν με τα διάσημα Calvin Klein εσώρουχα με το λογότυπο στο λάστιχο και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram με το hashtag #mycalvins. Μαζί τους ακολούθησε πλήθος κόσμου που βάλθηκε να δείξει το εσώρουχό του και το κορμί του συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια αυτή.

Μέχρι τώρα οι άνδρες έχουν ανταποκριθεί περισσότερο στο κάλεσμα της εταιρίας εσωρούχων με τις γυναίκες να είναι πιο διστακτικές να ποζάρουν με εσώρουχα. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες με το εν λόγω hashtag ανεβαίνουν αμέσως και στο site του Calvin Klein σε ένα ειδικό section, ενώ αναγνωρίζεται το εσώρουχο που φορούν και μπορεί ο καθένας με ένα κλικ να το παραγγείλει online.

Διαβάστε επίσης:

To πρώτο selfie σε πασαρέλα είναι γεγονός