Η Beyoncé επιλέγει Vrettos Vrettakos

Η Beyoncé επιλέγει Vrettos Vrettakos

H super star Beyoncé φόρεσε στη χθεσινή της εμφάνιση στα Brits Awards επί σκηνής μια δημιουργία κεντημένη με κρύσταλλα και ελληνική υπογραφή.

Χθες το βράδυ στο O2 Arena του Λονδίνου έλαβαν χώρα τα Brit Awards. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν επί σκηνής ήταν και η Beyoncé, όπως ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή, η οποία επέλεξε να τραγουδήσει το τραγούδι της XO, που όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες προκάλεσε την αντίδραση της NASA.

Για αυτήν την πρώτη εκτέλεση σε τηλεοπτικό show του XO η Queen Bey φόρεσε μια κεντημένη δημιουργία με 400 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski στο χρώμα του μπλε ζιργκόν από την couture συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé φορά Vrettos Vrettakos δημιουργία, καθώς και στο «The Mrs. Carter Show World Tour» η διάσημη τραγουδίστρια είχε φορέσει μια ολόσωμη φόρμα από την περσινή ανοιξιάτική συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή.

Πίσω και από τις δυο αυτές στυλιστικές επιλογές βρίσκεται ο επίσης ελληνικής καταγωγής ενδυματολόγος Διονύσης Κολποδίνος που συνεργάζεται με την ομάδα που επιμελείται την εικόνα της Beyoncé.

Διαβάστε επίσης:

Ο Calvin Klein μας προσκαλεί να ποζάρουμε με εσώρουχα (όπως η Miranda Kerr)

Kendall Jenner: η αδερφή της Kim Kardashian είναι το model-of-the-moment;