Δείτε την υπέροχη συλλογή Marni για το ερχόμενο φθινόπωρο!

Δείτε την υπέροχη συλλογή Marni για το ερχόμενο φθινόπωρο!

Ο οίκος αλλάζει και παίζει με τα υλικά και τους όγκους

Ο οίκος Marni κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, με παράδοση ετών. Παίζει με τα υλικά, τις δεκαετίες, τις τάσεις, τη θηλυκότητα. Αυτό που επιχειρεί ωστόσο αυτή τη φορά, είναι μια διαφοροποίηση από την μέχρι τώρα αντίληψή του ως προς την πολυτέλεια και τη χρήση υλικών.

Μπλέκοντας το 19ο αιώνα με τα 60's και τα 90's, προσπαθεί να βρει μια κοινή οδό έκφρασης. Ο οίκος δείχνει να επιθυμεί να φορεθεί πιο εύκολα από το ευρύ κοινό και να "κατεβάσει" την πολυτέλεια στις μάζες. Σίγουρα η τιμή θα παραμείνει αξίσου απαγορευτική, όμως τα σύνολα γίνοντα πιο φουτουριστικά και φορέσιμα. Ακόμη και τα πιο εξεζητημένα και statement κομμάτια μπορούν να φορεθούν αναδεικνύοντας το απόλυτο θηλυκό, μέσα από ανδρόγυνες γραμμές.

Τα υλικά εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν όντας μερικώς επεξεργασμένα υλικά ενώ το oversized κυριαρχεί στα πουλόβερ συνδυάζοντας το μίνιμαλ και άκρως γυναικεία κομμάτια όπως τα bustier. Δεν έλειψαν οι γούνες και τα φτερά. Εντυπωσιακά ήταν επίσης τα παπούτσια με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τις ενσωματωμένες πέτρες.

Διαβάστε ακόμη:

Roberto Cavalli: «Σταμάτα να με αντιγράφεις, Michael Kors!»

Η Beyoncé επιλέγει Vrettos Vrettakos