Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι

Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι

Τα τρία μοντέλα έκαναν σπάνιες εμφανίσεις στην πασαρέλα στο παρισινό fashion week.

 

Οι Gisele Bündchen, Sasha Pivovarova και Rosie Huntington Whiteley δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι top models που πλέον δουλεύουν μόνο μετά από special requests, δεν πηγαίνουν σε castings, δεν είναι διάσημες μόνο στον κύκλο των φανατικών φασιονίστας και πληρώνονται παχυλά ποσά για να φωτογραφηθούν για περιοδικά και καμπάνιες μεγάλων οίκων.

Ήταν μεγάλη μας, λοιπόν, έκπληξη που τις είδαμε να συμμετάσχουν στην παριζιάνικη εβδομάδα μόδας. Τον χορό τον supermodels στο Παρίσι άνοιξε η Gisele που περπάτησε στο show του οίκου Balenciaga μαζί με τις Mariacarla Boscono και Caroline Trentini και εντυπωσίασε με τα υπέροχα ζυγωματικά της που αναδείχθηκαν λόγω του χτενίσματός της. Την ίδια ημέρα, την Πέμπτη η Rosie Huntington-Whiteley περπάτησε για άλλη μια φορά στο show του οίκου Balmain και επέστρεψε αμέσως στην California για να παρευρεθεί στα πάρτι των βραβείων Oscar.

Tέλος, χθες η Sasha Pivovarova άνοιξε το show του οίκου Chloé στην μοναδική της εμφάνιση αυτόν τον μήνα εβδομάδων μόδας που τελειώνει. Η παρουσία της Sasha στον Balenciaga σηματοδοτεί την επιστροφή της στις πασαρέλες και ίσως το καλοκαίρι την απολαύσουμε σε ακόμη περισσότερα shows.

Διαβάστε επίσης:

Gucci: o νικητής του χειμώνα που τελείωσε

Τα οπίσθια της Kate Moss σε εξώφυλλο περιοδικού